![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata.
Fetelor va doresc multa sanatate si voua si celor dragi. Fisea, m-am reprogramat si eu acum cateva zile la doctor, abia pe 15 ma poate primi. Tu ai stat mult la coada inainte sa intri? S-a decalat programarea? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
(IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Voi stiati ca azi e joi? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu eram convinsa ca azi e miercuri! Vai de mine.... o iau razna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E foarte joi si miine e foaaarte vineri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, am stat, am intrat aproape ultima cred pentru ca oricium intiziasem ca fusesem inainte si cu Ara la doctorita pentru tratament. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu muncesc inceet ca sa ma intind pe toata ziua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce mai face Ara Di? Am asa o lene si o stare de mi-as baga picioarele de nu-i adevarat! As sta in pat sa mananc seminte, sa eau bere si sa ma uit la tv (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o zi buna gagici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata , Albi. Saru` mina de intrebare. Ara s-a ingrasat cu vreun kil, minca ca sparta ceea ce ma bucura foarte tare. Ii pe mincare de dieta k/d ca sa protejam rinichii. I-o plecat infectia in sus pe ureter si de aia ajunsese la rinichi. Si nu putem face tratament pentru cistita ei plimbareata ca nu mai scoate secretie si nu i-o iesit nimic folositot la antibiograma ca nu am avut destula secretie si o dat culturile chix... Dar mi-o tras o sperietura sora cu moartea!
Si eu m-as baga in pat insa sa dooooorrrrrrrrmm! |
|
|
![]()
|
|
Fides, ce inseamna mai exact "ai stat"? Cam cat timp?
|
|
|
![]()
|
|
Pai nu eram la gara si nu am calculat exact. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum pe bune, stai si o ora in plus uneori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poti sa intri in 5 minute sau poti astepta. Nu te stresa, nu e avion sa plece programarea important e sa ajungi in ziua aia. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Fides, sper ca se simte mai bine tatal tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Szi, Opel Corsa este preferata mea! Imi place tare mult masinuta asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum imi place si noua Fiesta, dar parca tot spre Corsa inclin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cred ca mr.Szi a reactionat asa cand a vazut ca mergi mai departe si inca foarte bine, iti iei masina etc. Ei ne vor daramate, distruse dupa despartire, terminate fara ei, in niciun caz independent woman! Cindy, si io is plina de fericire de vreo doua zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tocmai am primit prin curier rapid noul cd Jukebox, pentru ca sunt fan adevarat (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 10:23 PM |
|