![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ah, ah, ah! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si-au lansat cd propriu? Foarte tare! Felicitari!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
E un cd cu coveruri. Cel cu melodii proprii mai dureaza.
Fides, ai idee, nu mi se mai opreste ciclul de 10 zile, tot la tanti asta ma duc cu problema asta? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tot la ea te duci. Adica tot ea te rezolva. 10 zile e cam multicel... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa iei niste fier pina ajungi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca ma duc acasa il sperii, o sa creada ca are altceva si nu ii spune nimeni, ca-l cunosc pe tata... Probabil pentru ca il vizitezi rar...(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Szi, mare dreptate are Althe in legatura cu ex mr. Szi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata cu intarziere ! Am dormit pana la 10 si tot obosita ma simt, ieri am stat toata ziua afara pentru ca a venit proprietarul si a dat cu var. Cand m-am intors in casa mi-am pus mainile in cap! Azi am o tona de spalat si alte probleme de rezolvat cu caracter urgent dar nu ma mai stresez prea mult, cat pot atat fac. Vorbesc de ceva timp cu Fides si nu stiam ca e Maat. Salutari de la mine si scuza-ma ca nu am fost atenta. Imi place cum suna Faptura Verde. Vreau sa pun si eu o intrebare. Multa lume imi spune sa nu ma duc de anul asta la facultate, pentru ca am prea multe probleme si nu o sa fac fata si cu copiii si cu facultatea. Altii spun ca mi-a trecut vremea si sa stau linistita la cratita! Eu ma intreb acum daca nu cumva o sa ma impotmolesc cu invatatul. Asta imi este frica mea. Ma gandesc ca daca iau examenul la scoala de soferi inseamna ca ma mai duce capul. Va doresc o zi frumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Oana, nu renunta! Am avut o profesoara in liceu... Preda latina si limba romana. Ne era tare draga si ne devenise un model inca dinainte se a-i afla povestea.
Prima ei meserie fusese cea de coafeza. Avea trei fetite mici, una de 2 ani si jumatate, alta de 4 ani si jumatate si alta de 7 ani cind s-a inscris la facultate la fara frecventa. Era singura, divortase, lucra la coafor in fiecare zi, mai lucra si de acasa pentru cliente ca sa ii ajunga banii si a razbit! Singura! Facea o caruta de drumuri la Iasi, unde era studenta, mergea ore intregi cu trenul, isi lasa copiii, iar se intorcea, toate colegele ei rideau de ea, vai, draga, s-a apucat nebuna sa faca facultate in loc sa aibe grija de copiii si sa stea la cratita... Auzi, vrea sa se faca profesoara. Pfui! De aceea sint convinsa ca si tu o sa poti! Te rog, nu lasa pe NIMENI sa iti spuna sa stai la cratita ca ti-a trecut vremea si asa mai departe! E sansa ta sa iti imbunatatesti viata! Nu o pierde, te rog frumos, te rog din tot sufletul ! Cind tu vei avea mai multe sanse si copiii tai vor avea mai multe, deci trebuie sa incerci! Le esti datoare sa ii faci mindri de tine. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Si pe noi de altfel... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa nu lasi pe nimeni sa iti taie aripile! Pentru ca indiferent cite ai avea si cite ai realiza, singurele lucruri pe care nu ti le poate lua nimeni, nu le poti pierde, sint libertatea spiritului si ceea ce ai tu in cap! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multumesc Faptura Verd! Am sa tin minte cuvintele tale, sa ma simt mai puternica atunci cand o sa simt ca nu mai pot.
|
|
|
![]()
|
|
O sa razbesti tu. Ai trecut si prin altele. Nu o sa fie tocmai floare la ureche, insa ai sa reusesti, stiu asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Oana ma bucur ca citesc vesti despre tine,si cat priveste facultatea sa nici nu te gandesti sa renunti!Cu ajutorul ei poti sa-ti deschizi mai multe usi spre un viitor mai bun financiar,iar asta e bine pentru copilasii tai. Szi te invidiez pentru cd,si mie imi plac baietii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna seara, ladies!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:42 PM |
|