![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Morning (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Oana, go for it, baby (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Diana, merci pentru sfaturi, da, stiam si eu ca trebuie sa maresc aportul de iod din alimentatie, am mancat nuci cat de des am putut, de sfecla rosie nu stiam, merci, o sa incep sa-mi fac suc. Cat despre cauzele declansarii, draga mea, pot fi atat de diverse....Eu am trecut prin atatea in ultimii ani si n-am stiut intotdeauna sa gestionez cum trebuie nivelul stresului, si iaca-ta rezultatele.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) DAR, cateodata stau si ma gandesc daca pur si simplu nu asa a fost scris sa fie si gata. De ce gandesc asa ? Foarte simplu . Pentru ca acum vreo 10 ani m-a intrebat un bioenergoterapeut, prieten de familie, daca nu am ceva la gat, daca nu ma doare gatul sau ceva de genul asta...Eu m-am mirat foarte atunci, pentru ca eram sanatoasa ca un cal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si totusi el a vazut ceva in aura mea, a vazut viitoarea afectiune, pe care o s-o am toata viata si care pana acum este cea mai importanta problema de sanatate a mea. Dar, who cares ? Crede-ma, chiar imi propun sa nu-i mai dau prea multa importanta, o sa fiu constiincioasa, o sa-mi iau pastilele, o sa ma duc la medic si-o sa-mi fac analizele, dar in rest.... ce-o fi, o fi, cu Dumnezeu inainte. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi ma duc la banca sa depun dosarul de credit. Sper sa nu ma tina toata ziua acolo.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Neata, dragutele mele!
Am ajuns la 8 la serviciu din nou desi programul incepe la 9. Ma simt mai batrana cu 10 ani. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oana, draguto, du-te la facultate. Am avut colegi in an care erau cu 15 ani mai mari ca noi, aveau copii, casa, familie si au facut fata cu brio. Cu siguranta poti si tu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! M-a lovit trenul! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am niste draci cat casa. Am fost la Cec si m-au intors din drum cu dosar cu tot, ca trebuie sa-mi fac creditul in orasul in care am domiciliul, adica la ai mei. Unde, bineinteles trebuie platita si rata. Eu nu am mai auzit de o asemenea regula, imi vine sa le sparg capul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Arrrrrgh!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu cred ca e vreo regula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In cazul asta cei care isi luau credite din strainatate ce faceau? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Szi nu ai incercat la o alta banca,oricum ofertele de la CEC prea par avantajoase.
Am un chef de lucru,adica deloc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ha! Tell me about.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna ziuaaaaaaaaa!
Si eu pe-aici. Ultima zi de lucru. de maine sunt in concediu. Vai de capul meu ce ma asteapta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Pai se presupune ca in concediu te odihnesti . (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce program ai de spui ca va fi vai de capul tau?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:42 PM |
|