IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
sylvia_31
post Sep 4 2009, 10:16 PM
Post #331

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Io stasera am iesit cu o prietena la .... Real (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , si-a luat ea o masina de copt paine Moulinex (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si avea nevoie de o parere avizata - a mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , masina care, pe langa faptul ca facea si desfacea painea aia, Gee, mai era si gri metalizat , ohhhh....I want it too (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Deci, dupa ce-am luat masina de la Flanco, treaba care a durat un sfert de ora, am mai pierdut mai mult de 2 ore in Real, si vreo cateva milioane (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , dar ne-am simtit super bine, am ras cum n-am mai ras de mult....ehhh, vremuri bune, ce sa mai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
SurPrix
post Sep 5 2009, 05:56 AM
Post #332

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Bună dimineaţa eLadies,

Am ceva de recuperat... aşa că...

@ Di: Da, mă ia deodată. Mă trezesc dimineaţa devreme, şi mă culc devreme... aproximativ la ora 22. În plus, în timpul zilei de serviciu stau între 5 calculatoare şi degajează căldură mare.. plus încă 25 de colegi în departament... e cald. Se mai dă drumul din când în când la aerul condiţionat, dar... sunt persoane care devin tare irascibile când vin vorba de lăsatul aerului mai mult de 5 minute deschis. Şi cum nu poţi savura mai mul de 5 minute de aer rece, stai în căldură... iar lucrul acela mă epuizează... mă încinge (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sănătate multă tatălui tău.

Acum să povestesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... de ce am rămas în urmă. Am cunoscut un alt tip, care... am observat că s-a ataşat relativ repede de mine. Chiar nu mă aşteptam să mă placă aşa de repede. Sper să nu fie ceva trecător. Ne-am simţit bine împreună... ce e drept e puţin să stau să pun în balanţă săptămâna de când am început să vorbesc cu el. Mă cam deranjează că este fumător... adică... nu prea voi avea timp să vorbim în timpul serviciului, într-o pauză că dacă ar ieşi doar el, nu ar fi probleme, însă.. ies mai multe persoane să fumeze şi se creează un fel de ceaţă pe acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Overall mă simt mult mai bine, mai energică. Sper să nu apară vreo cotitură în toată chestia asta.

O zi bună vă doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 5 2009, 08:09 AM
Post #333

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Iar m-am trezit odata cu gainile. Ufff! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Surprix, ma bucur pentru noua ta cucerire! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Sylvia, lasa ca si la Real e bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mie mi se intampla. Ce e mai frumos decat sa poti sa iti bei si cafeaua si sa iti faci si cumparaturile in acelasi loc?

+Quote Post
tiana
post Sep 5 2009, 08:26 AM
Post #334

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna dimineata!
M-am culcat aseara la ora 22,30 ,am picat lemn,si pe urma m-am trezit la ora 1 noaptea cu o furtuna in casa , (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) de am scos pilota ca imi era frig .

Surprix ,e coleg cu tine,sau lucreaza in aceeasi cladire?

Sylvia ,e buna o iesire din asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Sep 5 2009, 08:45 AM
Post #335

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! E sambata si eu sunt la munca! Is de-a-ndoaselea! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O sambata placuta fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
SurPrix
post Sep 5 2009, 10:24 AM
Post #336

Dependent

Tiana, da... e coleg de serviciu. Lucrăm în acelaşi departament.

Tocmai am venit de la o repriză de alergat prin parc... şi am venit acasă cu autobuzul. Mare greşeală (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Albi... şi eu intru mâine... 10 ore (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
tiana
post Sep 5 2009, 12:33 PM
Post #337

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Hello lady`s ,am fost la piata si incep sa ma pregatesc pentru nunta.

O sambata frumoasa tuturor!

+Quote Post
Cindy
post Sep 5 2009, 02:25 PM
Post #338

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Syl, si mie imi place griul metalizat in bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mi se pare ca ii da un look modern, profi. Daca pasul a fost facut, poate data viitoare iesiti mai pe larg la o sueta.

Surprix, numai in romante o tii...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tiana, tu si Book cu nuntile. Distractie maxima!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
SurPrix
post Sep 5 2009, 02:46 PM
Post #339

Dependent

Cindy, aş fi vrut eu... romanţe (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nu ştiu ce am; nu sunt atrăgătoare pentru băieţii de aici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 6 2009, 11:00 AM
Post #340

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Eu am avut o sesiune de spalat, frecat si sters prin casa. Acum ma odihnesc si imi fac curaj sa ma duc sa vad daca e deschis la coafor, vreau sa ma tund.

+Quote Post

98 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 09:18 AM