![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Imi e rau! Mama lui de ciclu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Ar fi trebuit sa fac curatenie azi, dar nu cred ca voi fi in stare sa fac ceva. O duminica placuta fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare. Eu am rude pe acasa, aseara am fost la nunta, diseara alta!
Va pup pe fuga! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am pus poze pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Ce faceti, ladies? La mine ploua...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buna, eladies!
Pe mine m-a prins astazi o ploaie strasnica insa eu ca un copil retardat, nu m-am sfiit de ea deloc. Ce e mai frumos si romantic decat sa umbli in intuneric si ploaie, facand slalom printre balti Lol. Ba chiar m-am simtit ca intr-un film american (stiti voi ca scenele de dragoste si impacare se intampla intotdeauna zgomotos in ploaie, printre baltile complice), desi imi alunecau picioarele in sandalele inalte si mi se lipisera hainele de corp. M-a scos insa din efuziunea de visare un baietas care mi-a oferit umbrela sa ma conduca pana acasa, fara alte intentii bineinteles (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce nu mi-a placut insa a fost ca nu mi-am gasit o pereche de jeans sau altceva in tot mall-ul vitan si unirea si ca dupa repriza de ploaie, ajunsa in fata blocului, am descoperit ca usa era incuiata, iar eu nu aveam la mine cartela si se pare ca nimeni nu voia in seara asta sa raspunda la interfon, lasandu-ma dezolata, plouata ca o mata si incarcata cu sacosele de la supermarket. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cindy, au scris vreodata? Nu te intreb cu vreun gind ascuns de a profita de tine, ci pur si simplu pentru ca... e ceva cu felul tau de a scrie.
O vina densa si puternica care razbate rar, insa vie si neingradita. Te intreb pentru ca pret de citeva secunde am fost cu tine in ploaie si l-am vazut pe baiat oferindu-ti umbrela si parca te-am pindit din spatele perdelelor sa vad cind intri in bloc ... Si nu cred ca e o intimplare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vai Fides, mersi mult de afirmatie! Da, am scris in plan personal si profesional si imi place mult. Problema survine cand devin prea melodramatica si o dau in dileme existentiale, din cauza asta ma exprim mai rar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Apropo de dileme... Am si eu una. Mi s-a oferit un job mai bine platit fata de cel (cele) la care activez acum. Nu stiu daca sa accept sau nu. Marirea este considerabila, 60% fata de salariul actual. Programul va fi acelasi, munca va fi in mare aceeasi. Pana aici toate sunt clare, insa... Ma simt ca o tradatoare, nu pot dormi noaptea si ma doare stomacul de mor. Trebuie sa dau un raspuns pana miercuri. Ce sa fac? Cum sa fac? Trebuie sa recunosc ca ma tenteaza foarte tare insa sunt doua trei chestii care ma trag inapoi, cum ar fi: voi lucra in aceeasi companie cu Olandezul meu, patronii sunt oameni buni si cu suflet mare insa foarte dificili, sefa mea actuala este una dintre cele mai bune prietene ale mele (si nu am decat doua (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) si are nevoie de mine acum mai mult ca niciodata. Pentru inceput am sunat-o aseara sa stabilim o intalnire pentru azi. Dar nu stiu cum sa abordez problema (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma rog in gand sa-mi zica " Nu pleca, iti maresc si eu salariul" insa sunt constienta ca asta e foarte putin probabil sa se intample. Firma trece printr-o perioada mai putin roz si se fac economii drastice pe toate planurile. Am nevoie de un sfat, de o parere, de " daca as fi in locul tau, eu asa asa face"... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu imi beau cafeaua la foc rapid si fug la Politie. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
Cindy, Fides are dreptate, am citit cu placere ce ai scris (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neatza!
Acu beau cafeaua ,Teo destul de dificil ,uff am scris...am sters ,ce inseamna sa scrii inainte de a bea cafeaua!Una peste alta Teo ,daca jobul este acelasi si se plateste mult mai bine,de ce nu?...Sau, ce are prietenia cu faptul ca tu "intinzi de bani " pana la salariu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 03:29 AM |
|