![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Cine bea cafea cu mine?
(IMG:http://blog.blacknight.com/images/coffee-and-croissant.jpg) (IMG:http://www.french-in-aude.com/images/coffee-croissant.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Woaaa, ce bine arata. Ma bag eu la cafea si croissant (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neata! Si eu ma bag... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! mie mi-au fost pusi la icnercare nervii de dimineata! Cica sa raman peste program seara si sa fac curat si in baie! Da sigur ca da! Da mai binevin cu o ora mai devreme si fac in toata firma!
Si mi-au luat cheia de la baie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mai ai cafea Di? O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Este, este, pofteste! Cum adica ti-au luat cheia de la baie? Si unde ar trebui sa mergi? Si daca ti-au luat cheia... cum si de ce sa faci curat acolo?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) E de tot rasul.
Albinuto, eu cred ca vor sa va dati demisia. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu cred ca nu ma mai intereseaza ce vor ei
Pai acum nu mai fac curat! Ma duc in baia din hala! Au intrebat-o pe colega mea daca stie sa faca treaba mea. Probabil vor sa ma mai lase din cand in cand acasa, ca sa ma pedepseasca. Dar asta e o buna ocazie sa imi caut de munca! As vrea sa plec in Australia! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună ziua eLadies,
book, Cindy, am nevoie de cineva care să-mi fie aproape. Simt nevoia unei persoane dragi să vorbesc să stau şi să opresc timpul în loc, să râd... să plec undeva şi să nu mă mai întorc. |
|
|
![]()
|
|
SurPrix, si eu as pleca fara sa ma uit inapoi in clipa asta!
Moaaama, astia is buni de omorit! Iar nu o sa fie vineri apa in Craiova. Toata ziua! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Uof... am citit acum pe un site.. o femeie de 62 de ani a ajuns de urgenţă la spital în stare de ebrietate: 7,37 mg/l de alcool în sânge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cică s-a cinstit de Sfânta Maria. iar titlul era ceva de genul: Atenţie Boeing la spital (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:24 AM |
|