![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu e slabanog si se unduieste foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Cred ca este foarte flexibil (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, e flexibil. Parca mai flexibil decat ea. Eu l-am luat la flexibilitate la testul: cine se lasa mai mult pe spate la spaliere (eu cu toc de 12 m-am lasat mai mult ca el, adica eu pana jos (aproape cu capul de podea), el mai avea un pic)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum se chema dansul ala cu lasat pe spate si trecutul pe sub o birna?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
habar nu am. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mamaaaa, ce lapsus am!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pink, esti tare (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
Fides, limbo? |
|
|
![]()
|
|
Limbooo! Ce nume tare are! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, dom`le, limbo. Bravo, Cindy! Io m-am zaharisit!
Iaca, Pinkule, ai tema pentru acasa daca te poti apleca asa de tare pe schinare. <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ccMB9xEbPss&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ccMB9xEbPss&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Am senzatia ca pleznesc. M-am umflat ceva de speriat dupa ce am mincat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu imi fac de cap saptamana asta. In fiecare seara am iesit, ceea ce e o premiera pentru mine in ultimii 15 ani. Am fost si am spalat masina, am descoperit si de ce mi se opreste motorul cand mi-e lumea mai draga: am ambreiajul foarte sus, iar acceleratia e mai putin sensibila, trebuie sa o apas mai zdravan. Am trecut prin umilinta de a sta in mojlocul strazii in fata firmei ca mi se oprise si nu mai reuseam sa plec. Sper ca nu m-a vazut nici un coleg (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Maine am in program sa trec pe la o vulcanizare si sa merg sa le arat masina parintilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vineri e chef la firma. Iar sambata plec la Bucuresti. Cred ca o sa fiu daramata saptamana viitoare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cu foooooc! Nuuuuu!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:15 AM |
|