![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu. Dar am descoperit de ce. Azi am baut cola. Si nu am voie nimic care sa aibe cofeina inauntru. De cite ori am calcat pe bec asa m-am simtit aiurea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Of, nasol. Bine ca ti-ai dat seama, alta data sa nu mai bei.
Eu stau si ma gandesc la cadouri... In octombrie fac 5 ani cu iubitul mau si e si ziua lui... Asa ca ma tot gandesc la variante de cadouri, desi mai e ceva timp. Chestia e ca am cam epuizat majoritatea cadourilor (iar cele pe care si le-ar mai dori sunt cam scumpe pentru bugetul meu (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaa, la multi ani! Ceas? Cosmetice? CDuri cu muzica, carti, jocuri... cam tot ce i-ar placea devine cadoul ideal daca e dat cu dragoste. Chiar si o prajiturica cu o luminarica in forma de inimioara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)
Ceas... bifat, cosmetice... bifat, cd-uri cu muzica nu prea are rost, carti nu prea citeste, jocuri nu prea joaca... Cat de haioasa fusesi: "o prajiturica cu o lumanarica in forma de inimioara"!!! (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) Chestia e ca la zilel de nastere, aniversari, craciun noi ne facem cadouri mai pretentioase putin. Si mai ales ca el de ziua mea mi-a luat niste bijuterii foarte misto... as vrea sa ii fac o surpriza frumoasa. Am si eu cateva idei, dar nu stiu ce o sa-mi iasa... Ma mai gandesc. (IMG:style_emoticons/default/idea.gif) This post has been edited by bookaholic: Sep 12 2009, 12:27 AM |
|
|
![]()
|
|
Book, cadoul ar trebui sa provoace placere si cumparatorului, nu doar destinatarului. Cind alegerea lui devine dificila, s-a dus pe Apa Simbetei toata placerea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Decit cadouri scumpe si scremute din greu, eu prefer intotdeauna ceva simplu, spontan, chiar si o floare rupta dintr-un ram sau o crenguta dintr-un gard.
|
|
|
![]()
|
|
Ai dreptate, normal. Dar daca reusesc sa-i fac o surpriza frumoasa si sa-i fac placere ma simt si eu foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Nu ma refeream neaparat la ceva scump, cat la ceva inspirat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ei, ce e din inima e intotdeauna inspirat, nu-ti mai fa atitea griji. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Mie imi vine sa bat pe cineva. Aseara m-am culcat pe la 2 noaptea, atunci am ajuns de la cheful firmei. Cheful a fost nebunie, nici nu pot sa va povestesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Insa de dimineata ma trezi mama cu o veste proasta, asa ca imi zbura tot somnul. Si bineinteles, iar ma lua durerea de cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata!
De ce sant eu treaza sambata la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Szi ce s-a intamplat? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu e grav, e stresant. Isi fac incalzirea la tara si le-am comandat un cazan pe lemne. Si a venit in sfarsit, cu multe probleme si chinuri si acum ma suna sa-mi spuna ca ei vroiau pe lemne+carbuni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu puteau sa specifice de la inceput treaba asta? Si acum trebuie sa o iau de la capat. L-am sunat pe furnizor, l-am trezit din pat cred, si a ramas ca luni sa vorbim ce se poate face. Ma enerveaza la culme chestiile astea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:02 AM |
|