![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata. Si eu m-am trezit intoarsa pe dos.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu m-am trezit la 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai stau oleaca si ma pun sa ma imbrac, sa ma duc sa iau masina din service! Weekend placut eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Book, 5 ani?! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ceva de imbracat plus ceva simbolic care sa aminteasca de cum v-ati cunoscut sau de ceva care va leaga, trebuie sa aveti voi un mic simbol al vostru in atatia ani. Sau o poza cu tine in marime naturala. Are vreo pasiune anume?
Cheful a fost nebunie, nici nu pot sa va povestesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ba chiar te rugam! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Am aflat despre o noua chezasie pentru un somn linistit, in cazul in care sanii va creeaza dificultati, the kush support (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poza urmatoare ma amuza instantaneu! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Extrem de bizar sa dormi cu un asemenea obiect intre sani. Book, uite un cadou ideal, daca ar fi fost femeie. (IMG:http://www.kushsupport.com/mm5/graphics/00000001/rotator_8.jpg) This post has been edited by Cindy: Sep 12 2009, 12:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sunt socata. Cum poate cineva sa foloseasca asa ceva??? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
M-am mai gandit la un poster cu mine in marime naturala dar anul trecut i-am facut un fel de tablou cu multe poze micute cu noi, ceva de genul, si n-as vrea sa exagerez. La imbracaminte mereu gresesc marimile, sau nu sunt sigura daca sunt pe gustul lui (nu prea ma pricep (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) ). Pasiuni are dar am cam epuizat si lucrurile in legatura cu ele. Daca as avea ceva mai multi bani de cheltuit i-as face cadou o excursie de cateva zile pe la Sibiu, Sighisoara, si de ziua lui un aparat de fotografiat. Dar am tot avut cheltuieli (vacnta, nuntile) si mai avem tot in octombrie o nunta, asa ca nu-mi prea permit acum... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu nu pot sa inteleg, ma duce cu gandul la prostii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Frumoasa ideea excursiei. Dar de mancat are vreo preferinta anume, sa ii prepari o cina mai mult sau mai putin romantica? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Un parfum? Niste boxeri cu push-up de la Botezatu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Cindy: Sep 12 2009, 12:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu si preparat cina? Cred ca glumesti. Am incercat odata si nu vrei sa stii ce a iesit. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
La parfum exista riscul sa nu nimeresc ce ii place (si in plus are acum). Iar boxeri cu push-up... sa zicem ca nu are nevoie! (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) Oricum, mai e timp, o sa ma gandesc eu la ceva. This post has been edited by bookaholic: Sep 12 2009, 12:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Eu si preparat cina? Cred ca glumesti. Am incercat odata si nu vrei sa stii ce a iesit. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Ba cred ca intuiesc din experienta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mi-am luat masina! M-a saltat de 70 de euro (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mi.a dat baiatul de acolo un pont unde sa ma duc sa las un cv, ca am sanse mari. Dupa ce il pun la punct si il traduc in italiana, o sa ma prezint acolo. Acum beau o cafea, si plec la market sa achizitionez chestii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pupici |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am de aseara aceeasi stare de parca as fi batuta. Mi se inchid ochii, sint somnolenta, ma dor oasele. O fi de la vreme, totusi?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am pacatuit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am papat la KFC Strips cu sos de maioneza.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:04 AM |
|