![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună seara eLadies,
Astăzi am fost în oraş toată ziua.. dimneaţa pentru a achita tot felul de facturi şi acum seara la o mică petrecere. A fost bine ... dar şi rău.. eram doar 3 fete printre mulţi băieţi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pink eu nu inteleg de ce te chinui cu regimnurile astea cand tu suferi asa tare dupa mancare, trebuie sa poti incorpora 'dieta' in stilul tau de viata incat sa fie ceva usor de facut. Altfel o sa scapi mereu pe aratura, iti dereglezi organismul.
Tocmai ieri am vazut emisiune Tyrei Banks care a slabit si arata de milioane in ultima jumatate de an si si-a adus nutritionista sa spuna pe scurt ce a facut. Un pic de sport pt ca ei oricum nu-i place sa faca sport deci nu trebuie inclus ceva ce este o povara pt ca atunci cand esti stresat si obosit nu te mai poti mobiliza sa respecti regulile si o combinatie inteligenta de alimente asa incat sa poata manca la fel de mult cum manca si inainte diferentele fiind mici (paine integrala, legume ca garnitura la friptura, fibre tot asa presarate) dar cu rezultate mari. Bine-neteles asta in functie de metabolismul si constitutia fiecaruia. Partea cu sportul era la ea aparatul ala cu palete pt picioare si bete pt maini, ca la schi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) folosit in timp ce se uita la serialul ei preferat, sex and the city, 20 de minte pe zi. Atat. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata. Ce fac fietili? La mine vremea e innourata si eu am un somn lung si mare cit o zi de post. Azi ii musai sa ma duc la culcare devreme.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Decat sa fiu grasa si sa nu ma simt bine eu cu mine mai bine mai poftesc din cand in cand si mai scap pe aratura. La cantar nu s-a vazut KFC-ul de ieri. Cred ca din cauza ca nu am mancat cu paine ci doar puiul lor gol cu maioneza si apoi toata ziua numai legume si fructe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nici mie nu-mi place sportul, in afara de dans.
Eu am dormit pana la 2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu cred ca mici scapari din cand in cand nu sunt chiar un pacat capital. You only live once. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu mananc ceva dulce cam in fiecare zi dar nu ma stresez din cauza asta, dimpotriva....savurez momentul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu mananc dulce rar, cam o data la 2-3 saptamani, maxim la 1 saptamana. Nu simt nevoia si nici nu-mi plac dulcurile dar uneori cum a fost acum 2 zile mi-a fost pofta de ciocolata. Dar daca pap juma' de tableta nu mai mananc o luna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu sunt cu fructele (strugurii) si junk food (la care de cand am renuntat nu ma mai constip (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . ieri am mancat si iaca azi sunt constipata).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare fetele! Am ajuns acum de la Bucuresti si sunt daramata de oboseala. Dar nu regret, am avut parte de o seara pe cinste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma bag la somnic acum.
|
|
|
![]()
|
|
Somn usor, Szi!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara, laidiz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna seara. Diana!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:59 PM |
|