![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Surprix, esti fenomenala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Altul nou sau tot dintre cei vechi?
Eu am o emotii cu o noua comanda pe net, expediata pe 9. Le-am scris celor de la Customer Service si mi-au spus ca nu merge trackingul pentru serviciul postal SUA pentru respectiva optiune de trimitere (desi nu a fost prea ieftin shipping-ul). Macar aveam si eu control asupra situatiei, stiam unde, cand ajunge. Asa daca iar nu primesc nici o notificare prin posta....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Lasa, Suprix, fa-ti de cap. Eu am perioade cand mi-o iau razna hormonii si incepe sa mi se para simpatic orice barbat intalnit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar avantajul de a fi celibatara este ca poti alege orice iti doresti (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara fetele!
Szimzi,cum adica nu mai pui piciorul in masina?Te dai batuta? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Daca tot e de laudat,ma laud si eu cu acelasi "inceput de saptamana " (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,dar viata e frumoasa in rest! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Cindy... nu e nimeni.. doar eram la o pauză şi... eram prin preajmă... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am avut o dispoziţie bună toată ziua.. mai puţin cānd am completat cele 600 de īnregistrări.
Szi.. ai dreptate, īnsă uneori te simţi foarte bine cānd te atinge cineva. Eu sunt īn situaţia īn care orice coleg mi se pare simpatic; inclusiv managerul (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Surprix , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cred ca toate avem momente de felul acesta!
Hello Oana! Nu ne spui ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Am aterizat si eu de la munci pe la sapte jumate, unde ma luase o durere de spate de ziceai ca am facut smotru pe un stadion.
Am ajuns acasa, am inghitit ceva frugal. Si acum am un somn de zile mari. Of! Eu nu am dat jos inca hainele de toamna si de iarna. Desi ar cam trebui. |
|
|
![]()
|
|
Fides,daca iti este somn,apai in pat cu tine!
A inceput un nou sezon pe tvr1 din"Anatomia lui Grey" ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Damn, eu astept sa il bage pe un post de la inceput, aka de la prima serie, primul episod, ca nu l-am vazut. Dar vreau sa il vaz pi tat, ca sa si pricep ceva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu sper sa bage si Dr.House sezonul doi pe vreundeva. Ce mi-o mai placut... Tiana, nu pot, a adormit dl si stapinul casei si tre sa stau de veghe ca va trebui sa iesim cu aia mica la plimbare pentru pisu` de noapte-buna. |
|
|
![]()
|
|
Vine si Dr.House ,dar nu mai stiu pe care,cred ca pe axn!
|
|
|
![]()
|
|
O sa dea reluare la sezonul I. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:33 PM |
|