![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Ca bine zici ,Fides!
Apropo de ideea librariilor care servesc cafea si ceai,y love it!Dar pe mine pe aici ,nu au aparut inca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, si eu sunt curioasa, doar sa aflu exact unde e. Si mie imi place ideea, chiar ma certam cand am auzit cu un prieten care zicea ca e o chestie "de fite". (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tiana, pe la altii s-a dezvoltat o adevarata industrie in bransa asta. Book, de fite? Pai fitoasele nu citesc si targetul lor de piata nu merge in librarii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Adica cum de fite?Mie personal imi pare nemaipomenita ideea unui loc unde poti rasfoi o carte si savura o cafea buna, (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca ma gandesc bine, cineva in orasul meu are o cafenea deschisa tocmai in aceasta directie ,dar cred ca a facut-o prea devreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Aaaaa... adica au aparut si la noi librariile care servesc ceai si cioco calda? Mie imi plac foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , pluteste o atmosfera zen. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sper sa o nimeresc pe cea din Craiova. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
M-am suparat pe pisoi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dupa ce l-am laudat la toata lumea si mai aveam un pic si ii ridicam statuie, aseara a facut trei nefacute (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Prima: s-a cacacit pe plapuma mea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nicodata pana acum nu si-a facut nevoile in alta parta decat in ladita cu nisip (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sper (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) A doua: si-a bagat atat de tare gherutele in genunchiul meu de deabea le-am putut scoate afara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) A treia: v-am povestit cred ca si-a gasit culcus langa Teo jr. pentru somnul de noapte. Ei bine, noaptea trecuta a zgariat fata pe nas tare. Am sarit din pat ca arsa , cu Olandezul in frunte conducator (la un moment dat nu incapeam pe usa amandoi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), cand a tipat ca oparita fata. Va dati seama ce s-a speriat. Nu o mai puteam linisti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . A trebuit ca Olandezul sa doarma pentru restul noptii cu ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Deci, azi sunt suparata. I-am inchis toate usile azi si am restrans aria de plimbare. |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Teo imi pare rau pentru Teo jr.,sper ca e in regula ! Inca e un pui ,pisoiul , s-o fii speriat de ceva? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. La mine e soare si frumos afara. Azi nu am servit serviciu, mi-a fost rau de dimineata, mi-au venit si musafirii lunari si ma simteam ca o vita injunghiata. Am reusit sa dorm pana acum juma de ora, cand a sunat cineva la usa, am sarit din pat ca arsa. Erau doi tipi, il cautau pe seful de scara. M-am uitat urat la ei si le-am inchis usa in nas. Acum ma doare si capul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
`Neata. Sau ce o fi. Eu am inceput sa am probleme cu somnul, deci iar n-am putut sa inchid un ochi pina pe la 4 dimineata...
Teo, nu mai lasa junioara sa doarma cu pisoiul. Szi, ma simt la fel ca tine. O fi si ceva prin atmosfera... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:49 AM |
|