IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
tiana
post Sep 17 2009, 08:31 PM
Post #641

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Albi, ai incercat sa cauti alt job?

Fides,de unde ai scos-o ca esti defecta?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 17 2009, 08:35 PM
Post #642

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai daca nu m-am visat niciodata mireasa, bu ma trec fiiorii cind ma gindesc ca sint fata batrina, nu-mi plac nuntile... nu se cheama ca-s defecta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
tiana
post Sep 17 2009, 08:38 PM
Post #643

Incurabil

Adevarul e ca nici eu nu ma dau in vant dupa nunti,petreceri da ,recunosc imi plac ,dar nuntile au partea aceea de oficial(stai unde te pun mirii,vorbesti cu cine cunosti ,adica sanse reduse sa cunosti toata lumea,etc)

Hello ,lady, da ce are visatu cu nunta?...

+Quote Post
Diana.
post Sep 17 2009, 08:38 PM
Post #644

Fondator eLady.ro

Eu nu vorbesc de cununia civila, ci de tambalaul de dupa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nunta de-aia cu lautari, betivaneala, chiote sa scoli mortii, samd... si ala nu-mi place, neam!

+Quote Post
tiana
post Sep 17 2009, 08:39 PM
Post #645

Incurabil

Sau mai exact,lipseste ceva acum din viata ta ( de genul nunta?)si crezi ca te-ar face mai fericita?

+Quote Post
Diana.
post Sep 17 2009, 08:44 PM
Post #646

Fondator eLady.ro

Visatu ` cu ochii deschisi, tu...

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ar iu natz? Vorbeam de nunti ca e sezonul lor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, din viata mea lipseste o vila cu piscina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sigur, nunta e scopul meu in viata, dar nu vreau sa recunosc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mai era una bucata fomenie pe-acilea la un moment dat care batea cimpii cu "draga, ce anticonceptionale, nici macar maritata nu esti"- de parca maritisul ne transforma in zina-zinelor, frumoasa-frumoaselor si, mai ales, intelijenta-intelijentilor". Probabil nu auzise inca de dez-maritis si efectele lui adverse care dau cu cracii-n sus toata mahalaua .(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai e si categoria ailalta, << n-ai facut copii, nu esti valabila, get real>>. Dupa ai vine genul " nu stai la cratita in fiecare zi, nu esti buna de nimic". Si tot asa...
Doamne, cum sintem noi, femeile... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) de-aia zic: io-s defecta! Dar imi place la nebunie asa cum sint. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
tiana
post Sep 17 2009, 08:47 PM
Post #647

Incurabil

Asa fata! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ca m-ai facut sa sterg ce am scris pana acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 17 2009, 08:50 PM
Post #648

Fondator eLady.ro

Aaaaa, am uitat de genul "m-a nascut mama derectoare". Am avut de-a face cu una acu` vreo doua zile. Sincer, eram intr-o dilema de zile mari, ma minca aporia pe dinauntru, ma rodea: cum mama ma-sii a ajuns aia "derectoare" nu-mi poci iesplica. Aroganta si nesimtire dublata de o autosuficienta de papusa de silicon. Oh, yes, mama! Visul oricarui misogin! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Stii ce m-ar face cu adevarat fericita acum ? Dar in culmea fericirii?

Daca ghiciti... sinteti cele mai tari!

+Quote Post
tiana
post Sep 17 2009, 08:53 PM
Post #649

Incurabil

Acum,recunosc, copilul nu-l regret (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ,dar restul de pasi adiacenti, parca nu m-as mai arunca asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Pai,genu de derectoare se studiaza la grele ,crezi ca e asa zsimplu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ?

Zi ,zi ce ?
Nu dai nici un indiciu?

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 17 2009, 08:54 PM
Post #650

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Nici mie nu-mi plac nuntile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si nici nu vreau sa ma marit vreodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 03:16 AM