IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
Diana.
post Sep 17 2009, 10:34 PM
Post #671

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cindy, mie-mi place sa gatesc insa chiar nu pot in fecare zi. Mai ales cind sint si moarta de oboseala, ma alimentez cu orice vaz in fata ochilor.
Eh, nimic important; era vorba de anticonceptionale si unei fete nemaritate i s-a raspuns in stilul descris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De parca nemaritata e musai sa fie echivalent cu virgina. Oricum, m-am simtit destul de prost atunci si pun pariu ca nu am fost singura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Sep 17 2009, 10:36 PM
Post #672

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Cam asa fac si eu, mananc monti pana dupa-masa cand constat eu ca nu prea am ce sa mananc, nu-mi face nimic cu ochiul, si ma bag in prostii. Apoi imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nici eu nu ma omor dupa nunti in general, dar mai ales imi este groaza de biserica! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pai cum sa-mi spuna mie preotul sa ma tem de barbatul meu???

This post has been edited by bookaholic: Sep 17 2009, 10:37 PM

+Quote Post
Diana.
post Sep 17 2009, 10:41 PM
Post #673

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

N-am nici cea mai vaga idee, Book. Desi ar trebui sa le fie lor frica de noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Sep 17 2009, 10:42 PM
Post #674

Bookaholic

Pai le cam e... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 17 2009, 10:50 PM
Post #675

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Fides @ Sep 17 2009, 11:34 PM) *
Eh, nimic important; era vorba de anticonceptionale si unei fete nemaritate i s-a raspuns in stilul descris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De parca nemaritata e musai sa fie echivalent cu virgina. Oricum, m-am simtit destul de prost atunci si pun pariu ca nu am fost singura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Tin minte faza, personajele dar nici atunci nu m-am prins, ma gandeam intre timp ma luminez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Asa spun sa te temi de barbatul tau? Lol.
Am o prietena care in asa fel il pune la punct pe iubitul ei de ramai masca. Si nu e un pampalau dar ea reuseste sa se impuna. Foarte tare, mi se pare o prostie sa te ascunzi in umbra barbatului si sa plangi dupa el!

This post has been edited by Cindy: Sep 17 2009, 10:51 PM

+Quote Post
Bia
post Sep 17 2009, 10:53 PM
Post #676

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Sa te temi???? De un barbat???? Ce misogini!

+Quote Post
Globetrotter
post Sep 17 2009, 10:57 PM
Post #677

Bookaholic

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum, cand s-a casatorit varul meu, am stat tot timpul in biserica (de obicei ies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si am ascultat predica (ne venea sa radem). Si zicea preotul ala ca femeia sa asculte de barbat, sa se teama de el, etc.
Cindy, nu stiu la ce te referi tu exact, dar nu mi se pare normal ca cineva sa puna la punct pe altcineva, mai ales de fata cu altii! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 17 2009, 11:22 PM
Post #678

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Se mai intampla sa ai contradictii si in public, nu trebuie acum sa lasi capul in jos doar pt ca ai spectatori. Nu te astepta acum la focuri de artificii, poti sa pui la punct pe cineva si mai finut.

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 18 2009, 07:17 AM
Post #679

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Da, asa spune preotul in biserica si eu la vremea respectiva tare m-am enervat, imi venea sa-i tin si eu lui o predica.

Cat despre spalatul rufelor in public, mi se pare o mare porcarie. Daca ai ceva de discutat, discuti acasa, nu in compania prietenilor sau strainilor. Eu nu suportam discutiile nici in prezenta parintilor sau rudelor. De multe ori ex-Mr facea faze de genul asta si acasa ii reprosam. Imi spunea ca "nu am simtul umorului" si ca nu o sa mai zica nimic, ca sa nu ma deranjeze (pe un ton ironic).

In alta ordine de idei, azi e vineri (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Chiar daca afara e innorat si ploua, eu ma simt bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Sep 18 2009, 08:25 AM
Post #680

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Azi sunt singura in birou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O zi buna de vineri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:57 PM