![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus fetele!
Ce mai faceti? Si eu ma bucur ca e vineri. Azi de dimineata m-am trezit o lecuta mai greu ca alta data. Insa m-am iertat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am una bucata aragaz care ma asteapta sa-l spal. Eu tot ii promit in fiecare dimineata: "azi e ziua ta!", insa cand ajung acasa il dezamagesc cu " tu chiar m-ai crezut?". Am mai avut noi discutia asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nimic imprevizibil in viata mea. Toate se repeta cu incapatanare. This post has been edited by Teocris: Sep 18 2009, 09:22 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziua, buna ziua! Ce mai fac gagicile ?
Teo, tu esti harnica, nu te mai plinge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua ,fetele!
E vineri azi,uraaa. Teo,discutia aia cu aragazu o port si eu de ceva vreme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,de obicei il amagesc pana la sfarsitul saptamanii ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua. Sper ca sunteti bine. Am reusit si eu sa gasesc oameni cu suflet care mi-au primit copii la cresa si gradinita si in sfarsit ii duc si eu de luni. Ma descurc grelut cu banii, dar o sa incep curand serviciul si va fi bine. Mentionez ca sunt mandra de mine. Am luat un mic examen si am avut o tona de emotii. Am trecut testul la legislatie si de duminica incep orele de condus. Va doresc un sfarsit de saptamana frumos!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Oana (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) !
Ai inceput scoala de soferi, (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cat despre spalatul rufelor in public, mi se pare o mare porcarie..... Maaai dar nu vorbea nimeni de spalatul rufelor in public. Nu mai denaturati subiectul! In cazul ala era vorba doar de impunere, care daca esti suficient de inteligent se poate face fara sa isi dea seama persoana respectiva sau sa o perceapa ca pe ceva negativ. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cindy, nu denaturam, eu generalizam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oana, ma bucur nespus sa aud ca esti mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iti doresc sa iti ajute Dumnezeu si sa o scoti la capat cu toate. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, te mai asteptam cu vesti bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O fi ceva in atmosfera de ma doare capul? Aseara am reusit sa dorm inainte de ora 3, ceea ce este motiv de bucurie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa imi iasa si in noaptea asta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Oana si eu ma bucur ca incetisor iti revii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tiana, sambata are si al meu programare ferma la cosmetica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am de gand insa sa-l amenint cu schimbarea daca se mai murdareste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Fides, de unde ai tras tu concluzia ca sunt harnica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu sunt, doar ma prefac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Atunci pot sa spun ca "prefacutul" iti iese foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca m-ai pacalit pe mine, ce sanse are un biet aragaz?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:02 AM |
|