![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fidea, multa sanatate Arei! Sper sa scape repede de belele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am ajuns si eu de la ai mei cu masina plina de garderoba de toamna-iarna. Am facut trei drumuri sa le car pe toate sus. Acum ma relaxex putin si apoi ma apuc de aranjat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sanatate multa Arei. Mititica de ea, cum suporta ea tot cu stoicism. Bine ca e tanara si are putere.
Eu m-am trezit cu o punga sun ochiul drept, vinetie de la cearcane, si de dimineata stau cu gheata pe mecla. Si nu prea am rezultate! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu sunt treaza de la 9 si vreau sa merg la targul de cosmetice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! De la Romexpo?! Am vrut si eu sa ma duc, dar e atat de departe....Mi-a fost lene. Sa ne spui cum a fost! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa va povestesc: aglomeratie mare. M-am bucurat de standul MAKE-UP ATELIER (foarte bune produsele lor, finally ajunse si la noi).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Of, parca imi pare rau ca nu am fost, poate imi gaseam si eu ceva dragut. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar e asa aglomeratie pana la Romexpo, deloc nu imi place drumul asta departe.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi sunt vesela, seful e plecat in delegatie, asa ca e un inceput de saptamana foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Si m-am imbracat sexos azi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! O saptamina minunata va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Mie imi vine sa ma impusc in cap azi. Ori eu pe mine ma, ori pe altcineva, chiar nu are importanta! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Buna, dragelor!
Am mult de alergat zilele astea, dar de abia astept sa ma linistesc un pic. V-am spus eu ca e o conspiratie impotriva mea cu poza pentru grup. Nu stiu ce se intampla de nu se poate upload-a. Ma asteapta iar un teanc de rufe de spalat diseara ca in weekend nu am stat deloc pe acasa si nu am avut cand sa le fac. Cum reusiti sa faceti fata si la serviciu si menaj acasa si timp pentru voi? Eu parca nu le mai dau de cap... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai cine a zis ca facem fata? Eu, una, nu fac. Insa nici nu ma mai stresez incercind.
Mai bag o data poza! Sper ca de data asta sa o ia! <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SzlpTRNIAvc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SzlpTRNIAvc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sLvDU9vXjzY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sLvDU9vXjzY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:08 PM |
|