IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
Szimcsi
post Sep 20 2009, 02:27 PM
Post #711

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fidea, multa sanatate Arei! Sper sa scape repede de belele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Am ajuns si eu de la ai mei cu masina plina de garderoba de toamna-iarna. Am facut trei drumuri sa le car pe toate sus. Acum ma relaxex putin si apoi ma apuc de aranjat.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Sep 20 2009, 02:34 PM
Post #712

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sanatate multa Arei. Mititica de ea, cum suporta ea tot cu stoicism. Bine ca e tanara si are putere.
Eu m-am trezit cu o punga sun ochiul drept, vinetie de la cearcane, si de dimineata stau cu gheata pe mecla. Si nu prea am rezultate! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 20 2009, 02:57 PM
Post #713

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Pink Lemonade @ Sep 20 2009, 11:47 AM) *
Eu sunt treaza de la 9 si vreau sa merg la targul de cosmetice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

De la Romexpo?! Am vrut si eu sa ma duc, dar e atat de departe....Mi-a fost lene.
Sa ne spui cum a fost!

+Quote Post
Bia
post Sep 20 2009, 03:10 PM
Post #714

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Sa va povestesc: aglomeratie mare. M-am bucurat de standul MAKE-UP ATELIER (foarte bune produsele lor, finally ajunse si la noi).

+Quote Post
Cindy
post Sep 20 2009, 03:15 PM
Post #715

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Of, parca imi pare rau ca nu am fost, poate imi gaseam si eu ceva dragut. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar e asa aglomeratie pana la Romexpo, deloc nu imi place drumul asta departe.

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 21 2009, 07:33 AM
Post #716

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Azi sunt vesela, seful e plecat in delegatie, asa ca e un inceput de saptamana foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Si m-am imbracat sexos azi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 21 2009, 09:52 AM
Post #717

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

`Neata! O saptamina minunata va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Sep 21 2009, 10:09 AM
Post #718

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata! Mie imi vine sa ma impusc in cap azi. Ori eu pe mine ma, ori pe altcineva, chiar nu are importanta! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mititik
post Sep 21 2009, 10:44 AM
Post #719

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Buna, dragelor!
Am mult de alergat zilele astea, dar de abia astept sa ma linistesc un pic.

V-am spus eu ca e o conspiratie impotriva mea cu poza pentru grup. Nu stiu ce se intampla de nu se poate upload-a.
Ma asteapta iar un teanc de rufe de spalat diseara ca in weekend nu am stat deloc pe acasa si nu am avut cand sa le fac. Cum reusiti sa faceti fata si la serviciu si menaj acasa si timp pentru voi? Eu parca nu le mai dau de cap... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 21 2009, 10:48 AM
Post #720

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai cine a zis ca facem fata? Eu, una, nu fac. Insa nici nu ma mai stresez incercind.
Mai bag o data poza! Sper ca de data asta sa o ia!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SzlpTRNIAvc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SzlpTRNIAvc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sLvDU9vXjzY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sLvDU9vXjzY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post

98 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:08 PM