![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pink ,ai grija de tine, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Multa sanatate, Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu nu ama vut somn aseara, probabil de la excesul de energie de la sala. M-am trezit cu o usoara febra musculara, dar nu grava, asa ca diseara merg iar la sala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata!
Noi pentru fisa de lichidare trebuie sa luam vreo 8 semnaturi.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pink, oare ai racit? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
`Neata!
Book,depinde de departamentul in care lucrezi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Beau o cafea si o tai la munca. O zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
A fost ziua aragazului meu! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) E tare mandru acum si straluceste. Face in ciuda cuptorului cu microunde care nu a mai incaput in programul de cosmetizare (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) L-am amenintat pe olandez cu " o sa mananci doar mancare rece de acum incolo!" daca-mi mai murdareste aragazul si nu sterge (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza, fetelor. Cred ca raceala e ca mi-e un frig... Am luat aseara 2 paracetamoale aseara, inca 2 acum dupa micul dejun. Sa vedem cum se comporta. O sa iau si niste vitamine (mai multe) ca nu am mai luat de asta iarna, poate intaresc sistemul imunitar.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Buna, dragelor!
Eu, din pacate, nu prea am pe cine pune sa ma ajute. Cand suntem acasa il mai rog pe prietenul meu sa fac una alta, dar de obicei nu vine inaintea mea de la serviciu asa ca nu am cum sa gasesc lucrurile la locul lor cand vin acasa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am reusit sa bag o masina doar aseara si sa fac ceva de mancare. Sunt foarte in urma cu toate. Spor tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Olaaaa!
Eu azi muncesc de la 2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Il lasa pe colegul nou singur in birou oleaca sa vada daca se descurca. Daca e sa mi se ceara parerea, este ca nu se descurca. Si nu pentru ca este prost. Pentru ca nu este. Dar este asa de dezorientat si de uituc, incat nu are ce sa caute la un loc de munca ca asta. Aici ai nevoie de oleaca de organizare. Indiferent de forma de organizare. A mea e o organizare dezorganizata spre exemplu. dar ma descurc. Am baut cafeaua, acum ma duc sa mananc ceva, fac un dush si plec la munca. Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pink get well (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu sunt la fel Pink. Ba mi-e frig, ba mi-e cald. Am transpirat aseara la sala si apoi am iesit afara, asa ca azi ma simt calcata de tren. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma simt calcata de tren de citeva zile de cind mi-a fost frig intr-o seara cind am fost cu fata afara. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:11 AM |
|