![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pfoai, am o mie de draci! Mi-a anulat o copila de 17 ani o sedinta foto cu 2 ore inainte de sedinta. Bine ca nu am plecat spre studio! Unii oameni chiar nu stiu sa aprecieze timpul altora! Urasc cand se anuleaza ceva in ultimul moment. Acum am ramas descoperita ca program pe ziua de azi.
This post has been edited by Pink Lemonade: Sep 22 2009, 01:29 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce nasol, Pink! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce "scuza" a avut?
Teo, si eu mi-am cosmetizat aragazul...azi-noapte! Ba chiar am mutat singura aragazul si frigiderul, dulapul mutant sa fac curatenie dupa ele, pe la 2-3. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E incredibil cate se pot strange si mai stau si singura, de unde?!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
"A intervenit ceva!" si asta cand am sunat eu sa o intreb daca poate ajunge un pic mai devreme. Nici macar nu se sinchisise sa sune. Cred ca incetez sa mai programez copii de-astia la orice.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta seamana cu un interviu pentru un job care a fost aminat la Sfintu`Asteapta pentru ca domnisoara care solicita postul avea ora la manichiura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu te mai incurca cu copilite... Nu stiu ce rata de succes poate avea asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asta seamana cu un interviu pentru un job care a fost aminat la Sfintu`Asteapta pentru ca domnisoara care solicita postul avea ora la manichiura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper ca nu ti s-a intamplat asa ceva, nu?!?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
A, ba da, cum sa nu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am o fixatie cu lampa. Trebuie neaparat sa imi iau lampa pentru noptiera. Nu ma pot gindi la nimic altceva! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pe bune?!?? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Vai Fides, mi-ai adus aminte, am vazut la o prietena acasa o lampa superba...Bine nu era de noptiera, ci genul care sta in picioare, inaltuta. Foarte misto, si eu as vrea asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am ajuns la munca! Evident ca fat totul URGENT acum pentru ca baietul a plecat acasa si nu a last programe. Da munceste Elena. Nu-ibai!
Vreau si io lampa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:40 AM |
|