![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si baiatu` nu a facut mai nimic azi? Daca da, ai grija sa se afle. Nu de alta, insa sa nu se creada ca el face toata treaba si tu nu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu ca au vazut. Ma asteptau ca pe aer! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ha! Cheile de la buda le-au dat inapoi?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bine ca au observat, Albi.
Eu nu m-am mai dus la sala azi, ca nu ma simteam in stare, am venit acasa, am bagat o mancarica si un ceai cu coldrex, iar mai incolo bag si o baie fierbinte. |
|
|
![]()
|
|
Pai nici nu e bine sa incepi sala cu mers in fiecare zi. Nu v-o spus asta? Organismul trebuie obisnuit. In plus dupa o prima sedinta dupa lung timp intervine si febra musculara si e o timpenie sa se continue in forta si in ziua urmatoare. Chestia asta o stiu din liceu cind profesoara nu ne primea zilnic la aerobic decit dupa citeva luni de exercitii facute la doua-trei zile...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce zi frumoasa de stat acasa am avut eu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pinku`, eu imi doresc uneori sa pot sta acasa in ziua respectiva...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu m-am apucat sa fac curat in mailuri si imi sterg de praf amintirile. Am gasit mailuri din perioada Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Daca te fac sa plingi nu e de bine! Insa... e si o parte buna in toate astea. Te gindesti la ce ma gindesc eu?
|
|
|
![]()
|
|
Nu stiu...la ce ne gandim? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:38 AM |
|