![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu tocmai m-am intors de la sala. La inceput abia ma miscam de la febra, dar dupa cateva minute de cardio nu am mai avut probleme. Ma simt super (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau. E bun! Foarte bun! Mi-au dat lacrimile!
Si evident , l-am cautat si dibuit si pe youtube! <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Us-TVg40ExM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Us-TVg40ExM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Multam mult, Szi! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Dragut, mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Neata. M-am trezit la 6. Nu stiu ce e cu mine. Parca vad ca o sa urmeze o perioada in care nu ma voi mai putea trezi decat cu fanfara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Si mie mi-a placut videoclipul. Mi-au dat lacrimile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , nu stiu de ce. L-am pus la status (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am avut un somn cu intreruperi pe baza de sot care n-are stare si pe baza de copil care ma striga noaptea sa ma duc langa ea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sunt cu ochii carpiti si cu moralul la pamant. Poate-mi revin dupa o cafea buna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Apropo, am inceput sa iau lecitina de ieri. Poate asa ma voi putea concentra si organiza oleaca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Teo, spirulina e foarte buna pentru energie. Se pare ca nimeni nu a dormit bine azi-noapte.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu ma poci lauda cu un somn reconfortant, insa na! Ma bucur ca macar am dormit. Nu m-am obisnuit inca cu salteaua cea noua. Sau o fi perna de vina?!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello fete!
Mai intru si eu pe aici dar cam rarut... |
|
|
![]()
|
|
Ce faci, Phili?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:36 AM |
|