![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Am vazut aseara Constantine, foarte foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) M-am trezit acum o juma de ora, acum imi beau cafeaua, fumez si barfesc cu o prietena pe mess. Dupa aia sper sa imi vina cheful de treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Am cititpina pe la 6, ca nu-mi era somn. M-am trezit acum o ora, am baut cafeaua si m-am apucat de treburi prin casa. Fara absolut nici un fel de chef!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
6 dimineata??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu am adormit pe la 6.30-7 cred. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dap, la 6 dimineata. Nu stiu de ce nu ma lua somnul nici dupa ce am inchis lumina... Desi pun pariu ca tot cola e de vina. Nu trebuie sa mai pun cola in gura!
|
|
|
![]()
|
|
Moaaa, m-ati socat! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Fides, lasa cola, ca e otrava curata! Book, tu ce-ai avut?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Doamne, eu daca stau mai tarziu de 12 mi se inchid ochii ca la bebelusi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si mie la fel. Din cauza asta nu pot urmari nici un film ca lumea la tv (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nici eu, Szi. Dar prefer starea de bine pe care mi-o dau cele 7-8-9 ore de somn.
|
|
|
![]()
|
|
Mie mi s-a rasucit programul total. Am zile cind pic de la 11 noaptea pina dimineata si altele in care nu mi se inchid ochii nicicum... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:56 AM |
|