IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
Globetrotter
post Sep 26 2009, 02:22 PM
Post #821

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Szi, asa adorm de obicei, ca nu trebuie sa ma trezesc dimineata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu incerc, dar ce sa fac daca nu-mi vine somn?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2009, 08:30 PM
Post #822

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Tiana, ce faci?

+Quote Post
tiana
post Sep 26 2009, 09:06 PM
Post #823

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna seara!
Fides ,citeam si am o lene sa vorbesc,multumesc de intrebare!

Am umblat ca bezmetica toata saptamana,si acum stau cu laptopul deschis ,vreo 7 ferestre ,si citesc,plus ca m-am si ars la degetul mic de la mana dreapta cu un pic de ulei incins (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,dar trece pana ma fac mare!

Ca si bonus :un pahar de jack cu gheata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2009, 09:11 PM
Post #824

Fondator eLady.ro

Ma intrebam ce e cu tine ca nu te-am vazut sa scrii de vreo trei zile... Pune ulei pe degetul cu pricina si miere de albine.
E ingrozitor cind te arzi, eu am senzatia ca ma ustura si-n fund... Foarte, foarte naspa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi pare rau.

+Quote Post
tiana
post Sep 26 2009, 09:24 PM
Post #825

Incurabil

Am pus, Fides!
Dupa cum am zis am umblat ,v-am citit,dar cateodata mi se pare ca nu am ce sa spun sau am asa o stare de (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,dar imi trece repede,sper (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Apropo ,de ce mai bei cola?Stii ca nu e buna,asculta de la una care nu concepea o masa fara un pahar de Coca cola,si care din luna mai nu a mai pus gura pe ea!

Acu ma duc sa-mi fac testele astea noi,ca m-ati zapacit cu ele,sa vedeti ce-mi iasa!

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2009, 09:35 PM
Post #826

Fondator eLady.ro

De proasta... Nu beau mult si nici in fiecare zi insa m-am spurcat de vreo doua ori in ultima perioada. Si parca nici nu are gust. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
tiana
post Sep 26 2009, 09:41 PM
Post #827

Incurabil

Aha,deci te-ai prins(ca nu e bun,nu ca esti .... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )!
Pai, nu mai fa de astea, Fides,ce gust ,vezi si tu un ceai ,o apa minerala,un vin (da`nu stiu daca ai voie),un fresh de casa ,nu ca am avea cu ce sa facem la cat sant de tratate fructele care ajung la noi !

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2009, 10:01 PM
Post #828

Fondator eLady.ro

Alcoolul nu mi-e interzis cu desavirsire, mai beau, foarte rar ce-i drept, maxim 50 ml de vin rosu... De pofta.
Dar nu e bun ca nu se pupa cu Monti...

+Quote Post
tiana
post Sep 26 2009, 10:01 PM
Post #829

Incurabil

Asa...,acum am eu piper la degetele(in afara de unu care este accidentat) ,si voi dormiti?
Deci ,si eu m-am trezit devreme pentru ziua de sambata,adica la ora 8,am facut piata de pe la 10 pana pe la 13 ,m-am si distrat pe tema asta ,ca ai mei dormeau cand am plecat eu ,si cand m-am intors m-au intrebat "da`pe la cat ai plecat?"si eu le-am raspuns "pe la 14 grade ,ca atat erau afara,si am ajuns acas` pe la vreo 20 de grade (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2009, 10:13 PM
Post #830

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foate tare "cronometrarea" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma mai tineam si eu de sporturi de-astea extreme insa... mi-a trecut! Vorba aia cu "I`m too old for this shit". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Moaaama, ma doare genunchiul sting de numa-numa~ Cred ca se schimba vremea. : (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:46 AM