![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Szi, asa adorm de obicei, ca nu trebuie sa ma trezesc dimineata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu incerc, dar ce sa fac daca nu-mi vine somn? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tiana, ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Fides ,citeam si am o lene sa vorbesc,multumesc de intrebare! Am umblat ca bezmetica toata saptamana,si acum stau cu laptopul deschis ,vreo 7 ferestre ,si citesc,plus ca m-am si ars la degetul mic de la mana dreapta cu un pic de ulei incins (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,dar trece pana ma fac mare! Ca si bonus :un pahar de jack cu gheata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma intrebam ce e cu tine ca nu te-am vazut sa scrii de vreo trei zile... Pune ulei pe degetul cu pricina si miere de albine.
E ingrozitor cind te arzi, eu am senzatia ca ma ustura si-n fund... Foarte, foarte naspa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi pare rau. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Am pus, Fides!
Dupa cum am zis am umblat ,v-am citit,dar cateodata mi se pare ca nu am ce sa spun sau am asa o stare de (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,dar imi trece repede,sper (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Apropo ,de ce mai bei cola?Stii ca nu e buna,asculta de la una care nu concepea o masa fara un pahar de Coca cola,si care din luna mai nu a mai pus gura pe ea! Acu ma duc sa-mi fac testele astea noi,ca m-ati zapacit cu ele,sa vedeti ce-mi iasa! |
|
|
![]()
|
|
De proasta... Nu beau mult si nici in fiecare zi insa m-am spurcat de vreo doua ori in ultima perioada. Si parca nici nu are gust. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Aha,deci te-ai prins(ca nu e bun,nu ca esti .... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )!
Pai, nu mai fa de astea, Fides,ce gust ,vezi si tu un ceai ,o apa minerala,un vin (da`nu stiu daca ai voie),un fresh de casa ,nu ca am avea cu ce sa facem la cat sant de tratate fructele care ajung la noi ! |
|
|
![]()
|
|
Alcoolul nu mi-e interzis cu desavirsire, mai beau, foarte rar ce-i drept, maxim 50 ml de vin rosu... De pofta.
Dar nu e bun ca nu se pupa cu Monti... |
|
|
![]()
|
|
Asa...,acum am eu piper la degetele(in afara de unu care este accidentat) ,si voi dormiti?
Deci ,si eu m-am trezit devreme pentru ziua de sambata,adica la ora 8,am facut piata de pe la 10 pana pe la 13 ,m-am si distrat pe tema asta ,ca ai mei dormeau cand am plecat eu ,si cand m-am intors m-au intrebat "da`pe la cat ai plecat?"si eu le-am raspuns "pe la 14 grade ,ca atat erau afara,si am ajuns acas` pe la vreo 20 de grade (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) " |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foate tare "cronometrarea" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma mai tineam si eu de sporturi de-astea extreme insa... mi-a trecut! Vorba aia cu "I`m too old for this shit". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Moaaama, ma doare genunchiul sting de numa-numa~ Cred ca se schimba vremea. : (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:46 AM |
|