![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
E ,acu`ce sa zic ?
Continuarea acestei minunate zi de sambata a fost asa,ajuns acasa,pus masina la spalat,pregatit de mancare cu tot cu accidentul din bucatarie,intins haine,dus copila la o petrecere ,si sa nu uitam shopingul pentru ungerea sufletelului (si pentru completarea garderobei de toamna ca ma puse aghiuta sa slabesc si am mutat vreo 2 nr la pantaloni) una bucata pantaloni si un pulovaras ,si pana maine pun si poze la topicu cu pricina,promit! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si minunata mea zi de simbata cam tot asa a fost: gatit , spalat, intins boarfe, strins boarfe, spalat, cumparaturi rapide, dus catelil la doctor si acum am primit comanda de prajitura si na... prestez! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cu cit chef am lucrat la ea, daca iese ok va fi a opta minune a lumii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu mi-am luat pastilele... si nici Arei nu i le-am dat. Damn! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Prajitura?
Ce prajitura?Mai exact nu se poate? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba da. E o prajitura pe care mi-o facea mama in copilarie si am "spurcat" si pe altii. Plus chec cu cacao multa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si par a fi iesit amindoua. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pun miine poza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce pofta-mi faci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E o prajitura cu gem de prune si coca rasa pe deasupra pe care ne-o facea mami cand eram noi mici. Mmmm... Plus placinta cu branza dulce si stafide.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu m-am trezit pe acorduri de....pian. De doua zile imi canta un cap un vecin. Nu m-ar deranja atat de tare daca s-ar pricepe (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Neata!
Pe mine nu m-a trezit nimeni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,si atunci de ce nu mai dorm (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ? Szi,rau cu vecini antitalent la muzica! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mda, nasol e ca am peretii foarte subtiri, se aude tot prin ei. Dar si eu ma razbun acum, ascult playlistul de pe youtube la maxim (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
`Neata. Eu am o fanfara in cap...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Eu ieri am avut o zi plina, am umblat toata ziua. Azi m-am trezit, am avut musafiri la cafea, sm facut o pizza si acum in pat la tv sau la un film de calc. Vreau sa fac o crema de zahar ars da nu stiu cum se face. Ma interesez io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aaa, si nici maine nu ma duc la munca. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O duminica placuta fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 12:58 AM |
|