![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata!
Szi ,scoate bormasina din cap ,ca ma ia cu ameteli si pe mine! Eu (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Eu am bocaneli in cap. La propriu. Ca la etajul I se face curatentie si se aude boc-boc-boc de la ora 7 jumate...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua spun si eu! Ar trebui sa ma vopsesc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu. Dar sambata cred.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna ziua dragele mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce mai facti voi, frumoaselor? Eu frec menta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stati sa ma vedeti maine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Joi insa e alta poveste. Voi avea de lucru de sa dau si la altii. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pana atunci insa, ascult muzica si frec menta. Cineva trebuia s-o frece pe ziua de azi, nu? This post has been edited by Teocris: Sep 29 2009, 02:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu fusei pana la facultate, trecui pe la niste magazine de parfumuri (care nu prea aveau parfumuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si acum imi pun sa mananc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu imi fac de lucru si astept sa se faca 5 jumate. Sa o tai acasa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Magazine cu parfumuri ... fara de parfumuri! Foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szi ,eu am treaba de nu-mi vaz capatina! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Lasa ca si eu am treaba, dar pana marti nu ma pot concentra la nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doamne, ce zi am avut... Acum de-abia pot pleca si eu acasa!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:15 PM |
|