![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie nu mi se pare nimic in neregula cu parul tau. Si eu tot pentru nuante de cioco neagra la par inclin pentru tenul tau.
Daca ar fi, eu as umbla foarte putin la sprincene pentru a "indulci" usor lookul. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
A, nu! Nu la sprancene. Oricum acum au alta forma decat cea din poza. Asa: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/cumachiaj2.jpg) Din forma asta le pot face si arcuite si cu colt si mai groase, in functie de cum dau creionul. Mi se pare foarte versatila. Parul e vopsit ciocolata neagra acum dar mie tot negru mi se pare dar bate in ceva cafeniu la lumina, parca. De la salon am venit acasa si nu m-am vazut prea bine.
Pe gat sunt usor patata de la un altfel de bronz cu DHA decat foloseam eu inainte, Un cacat! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nici mie nu-mi place cum iti sta asa deschis cum e in poza aia!
Eu ma gandeam la o culoare mai deschisa putin fata de ce ai tu acum... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am fost vopsita un saten mediu acum vreun an. Paream spalacita.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Pinku, eu zic ca pana la urma tot de tine depinde, ca daca ti s-a pus piticul nu te potolesti pana nu-l zgandari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca daca vrei blond, fa-te (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am iar nu am dormit. Doar doua ore de somn am marcat noaptea asta. Ghici cine e zombie? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
'Neatza! Szi, nu e bine fara somn. Nici eu nu am dormit prea mult. Asa as mai dormi vreo 5 ore dar trebuie sa ajung la studio... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neataaaaaaaaaaa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Sunt la munca, pentru ca asta de trebuia sa fie in locul meu si-a dat demisia azi. Zilele astea am vazut un mil de filme si m-am plictisit si de stat pe net. Crema de zahar ars, nu a iesit tocmai cum trebuie, in sensul ca nu e destul de dulce si am ars zaharul topit, deci e amaruie, Dar cu un pic de zahar vanilat merge foarte bine! E o debandada aici de nu-i adevarat! zi buna gagici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albi, eu cred ca e foarte buna crema ta. Si asta pentru ca ai facut-o tu. Ai depus efortul. Eu nici mancare nu sunt in stare sa-mi fac. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa lene am in ultima vreme.
Mi-e somn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Albi, cine si-a dat demisia? Colega sau "tinara speranta" ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:09 PM |
|