![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi ma simt ca naiba, sunt in perioada aia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar se pare ca ceilalti ma considera sexi, ca am primit priviri si cuvinte apreciative de la colegi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Neata!
Beau cafeaua si o tai la munca. Szi,de multe ori noua ni se pare ca aratam ca naiba,si vine unul sau altul si ne amesteca gandurile laudandu-ne! O saptamana perfecta tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Neata. Azi ma simt ca naiba, sunt in perioada aia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar se pare ca ceilalti ma considera sexi, ca am primit priviri si cuvinte apreciative de la colegi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E o vorba prostie, dupa parerea mea, ca femeile s-ar simti mai sexi in acea perioada. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sau asa e? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine, eu ma simt secsi tot timpul, dar asta e alta poveste... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fides, excelenta atitudine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu nu ma simt sexi deloc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ahhh, fii si tu mai optimista...
Btw, cind trebuie sa mergem la doctor?! Miercuri sau joi? Ca m-am prostit! |
|
|
![]()
|
|
Joi. Bine ca mi-ai adus aminte, ca era cat pe-aci sa imi programez pensatul atunci.
|
|
|
![]()
|
|
Eu am o scuza, ca am imbatrinit. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:49 PM |
|