![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Doamne, ce oameni nenorociti! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer, eu i-as impusca. Si pe astia si pe proprietarii de ciini care isi pun animalele sa se bata. I-as impusca si i-as lasa sa sufere si sa se chinuie pina crapa, asa cum fac ei cu bietele suflete nevinovate! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu exista scuza in chinuirea unor suflete care nu pot sa se apere. Astia nu sunt oameni, astia sunt adevaratele animale! (IMG:style_emoticons/default/jump.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Saracutii caini. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A facut mami gem de mere fara zahar. A iesit un deliciu! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie-mi place magiunul de prune de mor...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar anul asta a iesit (desi fara zahar) exagerat de dulce.
|
|
|
![]()
|
|
Lasa-ma, ca o sa balesc mai ceva ca Aruta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5AfTl5Vg73A&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5AfTl5Vg73A&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Am umblat ca zapacita zilele astea! Pink,o portie de magiun se poate (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Pe unde ai, fost, Tiana?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Offf, in sfarsit, e vineri!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Si azi nu am nici sef, deci e dubla bucuria. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si pentru un zambet dis-de dimineata: struck |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:14 AM |
|