IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Produse de gomaj pentru corp, Recomandari si non-recomandari
Diana.
post Aug 28 2009, 01:47 PM
Post #11

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Inca nu l-am folosit, ca am facut doar dusuri rapide zilele astea. Iti spun dupa ce ma ferchezuiesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 28 2009, 03:10 PM
Post #12

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Apropo de Lush, eu sunt innebunita dupa toate produsele lor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Ralu_A
post Aug 29 2009, 10:04 AM
Post #13

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,921

Votez si eu pentru Gommage du Reve.
Bun bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 30 2009, 10:55 PM
Post #14

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Mie imi place mult zatul de la cafeaua de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si scrubul cu guava de la Freeman.

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2009, 09:19 PM
Post #15

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu nu beau cafea.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am fost ieri la supermarket sa iau mancare si am cumparat si faimosul gommage de reve. Inteligenta strategie de marketing sa amplasezi produse de beauty si in supermarketuri, unde lumea are tendinta sa tot umple cosul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acesti Burjois au distributie pretutindenara.

+Quote Post
Lilisor
post Sep 1 2009, 09:23 AM
Post #16

Musafir

Sa-mi zici cum ti se pare pentru ca mie personal imi place Nu mi se pare ca exfoliaza foarte tare, ci doar asa cat trebuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Sep 9 2009, 07:41 PM
Post #17

V.I.P.

L-am folosit de 2 ori si imi place...Intr-adevar miroase foarte frumos si are particule fine pentru exfoliat. Imi trebuie o crema foarte hidratanta dupa dar asta e alta poveste, problema mea cu pielea uscata. Mersi de pont! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
Mi-a atras atentia si asupra altor produse Burjois. Ce ati mai incercat si v-a placut? Am vazut un gel de dus cica afrodisiac cu ylang-ylang (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 10 2009, 04:36 AM
Post #18

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Cindy, ma repet probabil dar trebuie sa laud din nou lotiunea de corp de la Paula's Choice cu acid glicolic 10%, pielea mea era atat de uscata incat se vedea mereu solzisori dar in acelsi timp orice crema hidratanta facea sa-mi apara cosuri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Ei crema asta e ca un tratament, am luat-o pt ca am ceva pete pe spate de la soare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si cu o singura aplicatie pe saptamana am pielea 'stralucitoare', nu-mi venea sa cred vara asta la mare, ai fi crezut ca sunt super cremuita asa de bine arata pielea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Si ca sa nu fiu totally offtopic, eu folosesc ca gomaj pt corp cafeaua, eventual mai amestec cu ulei de masline dar asta foarte rar. La fel zaharul este foarte bun, la sephora era o crema de gomaj cu 80% zahar, cel putin asa parea, mai pui si niste coaja de lamaie si ulei de masline si ai scutit 30$ (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

This post has been edited by bebe_maria: Sep 10 2009, 04:37 AM

+Quote Post
Cindy
post Sep 10 2009, 09:19 PM
Post #19

V.I.P.

Of, ce rau imi pare ca nu am comandat atunci si crema asta de corp, mi-o doresc...insa acum ca nu mai am nevoie de alte produse, nu as face comanda doar pentru ea. As fi putut sa o inlocuiesc atunci cremei cu SPF, pe care si asa nu am folosit-o aproape deloc, arata intacta.
p.s.: apropo de acid glycolic, am facut comanda aia, de-abia astept sa ajunga... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
miau-miau
post Feb 20 2010, 04:44 PM
Post #20

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,018

Buna fetelor! sunt noua aici si ma bucur ca am dat de voi (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
si eu ma dau pe corp cu cafea nu zat , face piele super

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 12:47 AM