![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
1. sa cumpar un cadou pentru o prietena, de preferabil azi - done
2. sa ajung la banca sa pun ceva bani pe card sa-mi pot plati facturile - done 3. sa ma epilez - done 4. sa ma vopsesc 5. sa modific rochita pentru nunta de saptamana viitoare 6. sa caut acesorii pentru rochita pentru nunta de saptamana viitoare 7. sa cumpar bilete petru tren - done 4 din 7 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine intra in program si o curatenie generala la birou. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu cu varuiala, insa pina la. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi:
- Spalat haine oameni: done - Spalat zestre catel - done - Facut mincare pentru azi si pentru miine - done - Hranit catel de doo ori + papa pentru catel pentru miinie si poimiine- done - Curatat frigider - done Acum ma bag in dulapuri. |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Aspirat& spalat pe jos- done
Calcat haine - done Dezghetat combina - am uitat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .. ramane pe luni Terminat berea - done |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Win-Win te-ai asigurat sa anunti, ca sa nu mai vina nimeni sa-ti ceara bere. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu: - programat sa lenevesc - done - programat sa ii bat pe toti la rummy - done - programat sa ma fac frumoasa -done Happy e-lady today! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Mai e bere la magazin, te astept cu un bax! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Luni: rapoartele financiare, oferte, tinut loc la colegi, programarea, sunat dupa bani, rutina Marti: Raportul despre concurenti, tinut loc la colegi, programarea, rutina Miercuri: Pregatiri de training, rutina Joi si Vineri : training Sambata: treburi in casa, vizite Duminica: lenevit, vizite |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Bere se mai gaseste la magazin, dar smantana? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Saptamana viitoare tii locul la colegii care au plecat in concediu. Super. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Corect-> locul
Pai ce sa facem cu smantana? Trecem in program->De facut prajituri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce program ai Stella in perioada imediat urmatoare ca suntem offtopic. |
|
|
![]()
|
|
Smantana trebuia la conopida la cuptor, neavand smantana am lasat balta aseara sa o mai termin.
Eu vreau sa fac o prajitura. Buna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
- de mers pe la banci - done
- nitel la piata (tre sa iau "oo de taran" cum zice vecina-mea! )- nu gasit oo taran, luat oo de supermakert damn - nitel pe la supermarket - done - sa ma intilnesc cu o doamna care tre` sa imi faca curat la birou- done - sa imi fac injectiile - done - sa adun rufele puse la uscat azi-dimineata done - si sa le pun pe alea de le am in masina acasa acum - done - am mai bagat o masina_ done! In plus azi vreau sa fac coponida aia, am oparit-o insa nu am pus-o inca la cuptor. ramine pe miine: - sa sterg praful, - sa fac ordine in hirtoage - sa prestez ceva de haleala pentru catel - miine - sa mai aranjez niste chestii prin balcon asta o las pentru in week-end |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:37 PM |
|