![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
nasol de tinut locul.. 2 ore descalcit azi ce a incurcat altul, apoi o ora explica-i sefului, apoi inca o ora la seful sefului pentru explicatii suplimentare + masuri. 4 ore din zi nu am facut decat sa ma *** in consecinta program suplimentar azi la work.. nimic pe acasa... combina "greiera" in continuare
Astept cu interes ziua de maine sa vad daca reusesc sa fac ce mi-am propus luni+marti. Putin offtopic- mare atentie la "oo de taran" din piata intrucat pe caldurile astea e foarte riscant daca nu ai sursa sigura. Vara prefer supermarket la carne, lapte, oua si alte produse rapid perisabile.. nu ma risc nici macar la magazinele mici de cartier. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Au fost ai mei, de au cumparat oua din supermarket, si din 30 am reusit sa salvez nici 10. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stiu sa aleg oole, Win. Brinza si carnea o iau de la aceeasi oameni de fiecare data.
City, foarte misto sta virgula intre subiect si predicat, zici ca s-a nascut acolo, nu alta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi am de facut dulapurile din bucatarie si raftul cu borcane de condimente. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mai tre sa dau o fuga la o cuostinta si sa iau in drum niste rosii de la supermarket, ca nu m-am invrednicit dimineata sa ma duc la piata. Si trebe sa iau iar oua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Trebuie sa fac mincare, piine, sa schimb lenjeria, sa o spal, trebe bagat aspiratorul si sters praful.
Si de spalat toate vasele pyrex din dulap. Vreo 14 bucati cred ca is in total. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Spalat geamurile, aspirat, schimbat bateria la bucatarie - done
1.Saptamana viitoare ma iau la tranta cu banca(BCR), astept cu interes sa vad cum va fi calculata noua dobanda la credit apoi ma duc la OPC. 2.Servici, casa, putin supermarket pe final Winu |
|
|
![]()
|
|
Ce harnic esti, Winule! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Azi am de facut niste mici cumparaturi de chestii diverse care sint pe terminate, de spalat si de gindit (si eventual prestat) meniul pentru miine... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am de facut asa:
- de dus incaltarile (cizme si botine) la pus flecuri, ca s-au cam dus - de platit facturi - de facut curat in balcon - de pus niste muraturi |
|
|
![]()
|
|
Astazi am sa am o zi full, pare-i-se mie...
PROGRAMUL DE SIMBATA-DUMINICA E ASTA: - spalat perdele si geamuri bucatarie si dormitor (pe alea din sufragerie le-am facut marti seara) - spalat+ frecat aragaz si cuptor - frecat gresie + faianta bucatarie si baie - curatenie balcon + debara + dulap bucatarie - spalat tura 3 haine + spalat lenjerie - dus curatatorie 3 geci / jachete de iarna barbatesti .. Daca supravietuiesc, va anunt, daca nu, sa va rugati pentru sufletul meu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Next... calcat si pus in dulapuri ce am spalat plus de spalata altele (puloverele de data asta. Si toate), ca sa se improspateze.
Nu-s murdare, o parte sint chiar neimbracate deloc, insa o spalatura nu strica, sa miroasa mai fain, asa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:13 AM |
|