![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ladies, a vazut cineva cizme peste genunchi la magazine? Eu sint bolnava, vreau asa ceva! Pe amindoua! Insa sint de vinzare pe VS. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu nici ce marime mi-ar trebui, nici in cit timp ajung, nici nimic! Dar LE VREAU! Sint atit de sexy ca ma ia cu ameteala... m-am imbolnavit! Cine e prin state? Bebica?
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/PESTEGENUNCHI.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/PESTEGENUNCHI2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu vreau. EU comand de la VS si le trimit la al meu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sunt sexi cizmele peste genunchi. Fides, e inca destul de cald afara (eu inca ma incalt cu sandale), mai ai rabdare, sigur vor rabufni si magazinele de la noi cu astfel de modele de cizme.
Poate voi sunteti mai curajoase si norocoase dar eu nu as comanda de pe VS. Cu greu imi vine o cizma ca lumea pe gamba (toate sunt foarte largi) in magazine, cu atat mai riscant online. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu cred ca vor bufni la noi mai devreme de anul viitor, ca asta sintem noi: ce nu se mai poarta/vinde pe la altii, se muta la vindut in Romania. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Eu nu imi sptiu marimea in state, damn!
Pinku, ai idee cu marimile? Ce numar porti la picior? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mie nu-mi plac. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) De fapt mi se par sexy, dar foarte greu de purtat. Cred ca ar arata bine pe persoane inalte, eu as fi motanul incaltat... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fides, stiu doar ca 36 e 5. Dar cam toate site-urile care vand incaltaminte au si convertor de marimi. Problema e ca de multe ori marimile nu coincid... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am mai avut in 1993, am experienta cu ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu sint chiar asa de greu de purtat precum ar putea parea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Le vreau, fir-ar sa fie, de mult nu mi-am dorit ceva atit de mult!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu cred ca vor bufni la noi mai devreme de anul viitor, ca asta sintem noi: ce nu se mai poarta/vinde pe la altii, se muta la vindut in Romania. Eh, nu e chiar asa, eu deja am vazut in cateva magazine, asta in conditiile in care colectiile au aparut destul de timid. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana ti-am raspuns la topicul despre masuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , observ insa ca pe V.S. nu e size chart pt incaltaminte (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , probabil pt ca ei comercializeaza oricum alte marci si nu toate au acelasi corespondent.
Ai putea eventual sa le scrii un email sa-i intrebi exact la perechea pe care o vrei. In general 38 are corespondent 8 in America. Ai putea sa incerci sa gasesti aceleasi cizme pe alt site unde dau si marusile. Pink, magazin online livreaza si in Romania de ce nu comanzi direct? Oricum ajungi cam la acelasi pret cu transport in 2 etape ... This post has been edited by bebe_maria: Sep 25 2009, 02:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Saru` mina mult, Bebe! Deci marimea 8 ar fi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ramin datoare vinduta!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pentru ca nu am chef sa astept sa vina aici si sa car tot ce-mi cumpar inapoi acolo in nici o luna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu port 37 si la VS la niste botine luate mai de mult imi venea 7. Am avut insa experienta cu niste pee-toe la care 7 imi erau putin mari. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:18 PM |
|