![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua :'(
apoi ea-i tunsa la fel cam prin toate filmele asa ca nu pot sa-mi imaginez ... oricum ala de mai sus a fost destul de simpa :offtopic: m-a omorat catalina cu poza aia :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Against The Ropes ?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
mititik, pe asta cred ca nici nu-s stiu :(
In film e mama a 2 fetite, iar sotul e pilot :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Si tu care credeai ca o sa fie usurel! ??? Aproape ca am insirat toate filmele! Chiar nu am idee care ar putea fi! :ametit:
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca va dau hintul hinturilor (e singurul rol de... pe care l-a jucat): devine alcoolica :(
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ahhha cu andy Garcia ... ma duc sa trisez
|
|
|
![]()
|
|
gata am venit When a Man Loves a Woman :floricele:
sa puna altcineva poza |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, :tararam:
|
|
|
![]()
|
|
Pun eu, ca oricum eram datoare! ::)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
:ametit: mi se pare cunoscut, dar nu stiu de unde sa-l iau :-X
Poate maine dimineata mi se limpezeste creierul :) |
|
|