![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Bacardi, pune tu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare cunoscut. E cumva un film in care astia doi fac wild sex tot filmul si apoi ea descopera ceva najpa despre el? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sau cred ca confund. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cred ca e 9 saptamani si jumatate.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Angel ceva de genu' asta...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ala mai incearca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca tipa-i Nicole Kidman (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nope (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Heather Graham?
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu mai vad poza, dar parca tipa semana cu Kathleen Turner.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai Bacardi, da si tu un hint mai ca lumea ca sta jocu-n loc
|
|
|
![]() ![]() |