![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Kalua nu vazusem ca ati scris iar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca altfel ii spuneam lui Anjel: fierbintee!
Este si o melodie cu acelasi nume ca al filmului.Gata, acum sigur v-ati dat seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
si cantecul l-au covered The Fugees (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Exact!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca nu vrea nimeni, iaca, spun eu: Killing me softly.
Si-l si pun pe urmatorul, BG mi-a dat cu raspunsul de mai sus ok-ul ei. (IMG:http://www.mcqueenonline.com/pap1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Papillon cu Dustin Hoffman si Steve McQueen
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am gandit de cand l-am pus ca Marbella sigur il recunoaste din prima. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Randul tau! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Richard Gere si Winona Ryder in Autumn in New York
|
|
|
![]()
|
|
Kalua, randul tau (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:04 AM |