![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
North Country ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Nu e North Country! Hint: in film, e nevasta unui avocat de mare pretigiu!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Problema e ca eu nu-mi amintesc nici macar cum o cheama pe actritza. :'( :trozneala:
Mama ce memorie am! :- |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Avocatul diavolului...cu Keanu Reeves si Al Pacino...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Da, ala e... The Devil's Advocate!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Dap, ala e! :aplauze: :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Mie mi-a placut enorm de mult filmul asta! Daca stai sa analizezi putin, asa se intampla si in viata de zi cu zi... nimeni nu te obliga sa iei anumite decizii, ti se ofera o larga persectiva a lor... mai usoara, mai dificila ... esti tentat sa alegi calea usoara, frumoasa... insa nu intotdeauna e cea mai buna! Excelent film dupa parerea mea!! ::)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Corect, si mie mi-a placut...
Un film noir...sorry pentru poza mica... (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/Movies%201/images.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Asta-i Sharon Stone?in "The scissors" cumva?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Nu shtiu cine e ca m-am chiombit si tot nu o vad :-
Pune Ioana Raluka nishte poze de pana la urma imi iau jucariile si plec si va las pe voi sa va jucatzi. :P SINGURE |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:59 PM |
|