![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Io nu vaz nimic...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Acum da dar nu ma ajuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi pare cunoscut dar...poate fetele sa stie mai bine.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din acelasi film:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/London_1.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia ganditi-va ce-i foarte neobisnuit in prima poza.
A aparut acum o continuare a filmului, numai un cuvant e schimbat in titlul continuarii. Iar aici concentrati-va mai ales la un detaliu la tipul din spate: (IMG:http://www.reelingreviews.com/28dayslaterpic.jpg) |
|
|
![]()
|
|
E un film cu vampiri si actiunea se petrece (si) in Londra? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Spider-Man ? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Londra si pe langa (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , dar aia nu-s vampiri ci zombies. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dom'le vad ca-s buna sa deduc da' pot spune clar ca eu nu l-am vazut. N-am vazut filme cu zombies (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
28 Days Later (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 03:03 PM |
|