![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ala, aici e in desfasurare un joc.
Introducerea unei alte fotografii "zapaceste" tot. Nu te superi. Si, in al doilea rind, am sa te rog frumos sa arunci o privire la topicul: http://www.elady.ro/forum/index.php/topic,212.0.html sa vezi cum se posteaza fotografiile. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Hai ca pun poza, ca vad ca nu-mi confirma nimeni...
(IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/Movies%201/dcad5cf6.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
stiu filmul, e cu M.BElluci, M. Freeman si G. Hackman. Dar nu imi aduc aminte titlul deloc.stiu exact actiunea, dar...Poate stie altcineva titlul :'(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Suspicion? ::)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Bun, ati nimerit...amandoua.
Acum ce ma fac cu voi? O lasam pe Catalina, ca ea a zis titlul... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Too easy for me :P
Vanilla Sky. Nice, l-am vazut de vreo 4 ori intr-o luna. (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/picture.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 90 Joined: 17-December 05 Member No.: 109 ![]() |
Interviu cu un vampir? ??? :magandesc:
|
|
|
![]()
|
|
Caligula cumva? :rusinosul:
Si ca sa va amuzati putin...prima data cand am privit poza am avut impresia ca mana actorului e... :hohote:...m-am uitat :o si de abia apoi am vazut ca piciorul stang avea o pozitie nu prea normala... PS: Ioana...te cred ca l-ai vazut de 4 ori...cred ca tot de atatea ori o sa trebuiasca sa-l vad si eu ca sa inteleg ceva :hohote: In primele 50 de minute am crezut ca am luat-o razna. :D |
|
|
![]()
|
|
Catalina :aplauze:
Pai unul din motivele pentru care am vizionat acelasi film de 4 ori era ca sa-mi dau seama daca mi-a scapat ceva prima data... :P, dar, sincer, mi-a placut, l-am luat ca pe o poveste... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 04:08 PM |
|