![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ooops da, red eye .... ma io-s in Canada si nu stiu care-i varianta romaneasca .... mea culpa :rusinosul:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
nici o probelma :) ...nu incerci la poza pe care am pus-o? :D...se cer indicii ceva?!mi's darnica , va dau daca vreti ::)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E Jim Carrey? :( Da indicii multe, multe, ca n-am habar :-X
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
este Jim..si mai joaca kate winslet care pe parcursul filmului are "n" culori in par ...e albastra ..e roscata...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi Eternal Sunshine of the Spotless Mind??
Nu l-am vazut, am prins numa' reclama ??? |
|
|
![]()
|
|
asta-i :estiok:
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghicitoare e usoara de data asta :)
iar un film care mi-a placut f mult : (IMG:http://filmfocus.wanadoo.nl/images/plaatjes/7004.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
The Hours .... Nicole Kidman .... pffff bine c-am ajuns la timp sa mai zic si eu dar puneti voi poze ca eu inca-s la servici....
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
:floricele:
h, ai vazut "Prime"? (asta apropos de Meryl Streep in The Hours) La noi abia a aparut si mai am de vazut neaparat cateva filme la cinema. Le lasam pe fete sa puna poza :) |
|
|
![]()
|
|
Kalua nu l-am vazut .... eu sunt putin mai intarziata cu noutatile pt ca noi nu putem merge decat la filmele pe care le-ar intelege si fetita mea .... noi asteptam DVD-ul .
nu mai joaca nimeni? :( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:57 PM |
|