![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:hohote: :hohote: :hohote:
NU :pistolar: Sau poate daca vrajeala e BUNA de tot, dar buna :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
;D ;D ;D
mey...am ras cu lacrimi... nu se potriveste nici 70% poate doar fac o combinatie intre cele 2 (sunt la granita intre 2 zodii gemeni-taur)...dar nope... nici atunci... :-X poate doar daca-mi pun ochelarii... ::) invi: aia cu cina la mc`donalds e nemaipomenita... ;D. de ce nu un sandwici din traista? ;D :trozneala: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
am incercat cu sandvisurile mele cu hochland, insa am fost acuzat ca ma incadrez prea mult in tipare, si sa fiu mai original. Oricum, pe aleasa, mama copiilor mei, the chosen one, la KFC o duc, I promise :inloove:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
si eu care credeam ca o duci in pat... :magandesc:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eh, eu descriam doar etapa a treia. La etapa a patra voi depune EU eforturi sustinute, si dupa aia, natural, dragostea e un lucru atat de frumos, oh yes :evil:
|
|
|
![]()
|
|
pai asta e... :evil:
cum vrei tu s`apoi mancam... :trozneala: |
|
|
![]()
|
|
ella, se mananca inainte, tu nu stiai ca "drumul spre lumina trece prin uzina"? ???
|
|
|
![]()
|
|
yep invi...
probabil d-asta sunt eu suparata din cand in cand... ??? pt ca nu prea ma atrage capitolul mancare...doar gatitul ei... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Mi se potriveste profilul femeii Pesti in proportie de 80% - nu ma regasesc in aspectul cu oglinzile, nici in cel cu teama de necunoscut, dar faza cu amanta tantrica mi-a indus un ranjet :D - oare de la asta mi se trage psihosexul ala? ;D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
ah,blondy,cat de bine ai descris racoaica!mai adauga mirosul de vanilie,mosc,lavanda,noptile romantice la malul marii,lumanarile parfumate ,un pahar de cristal cu vin roshu si ai spus totul!!!!!!!!a,sa nu uit,si faptul ca are un efect devastator asupra pestilor si scorpionilor!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 04:44 AM |
|