![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
dap, vinu' rosu' are un efect universal. Despre el era vorba, nu? ???
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
nu,mey,invi,era vorba de atmosfera!Paharul trebuia sa fie de cristal,in rest,puteai inlocui vinul roshu si cu sampania........de ce esti alunecos ,ca un peste,in constatari??????!!!!!!!!!!!! :P
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
northstar, nu stiu, ai zis si peste si scorpion in aceeasi fraza, eu ca reprezentant al unei zodii si cu ascendent in cealalta am zis si eu ce am recunoscut din cuvintele alea, adica bautura. Si nu neg ca mirosul de vanilie trezeste in mine impulsuri nebanuite :inloove:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
i got you,zodie de apa ce esti! :P
|
|
|
![]()
|
|
no, acu' vrei sa spui ca scria pe postu' meu "asta e pesti" :o. Daca asa e, imi activez una din celelalte personalitati ASAP. Oricum am tinut minte cuvintele nemuritoare "pahar" si "vin" asta e clar, dar cred ca asta e din subconstientul colectiv masculin. ::)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Postati ontopic va rog.
|
|
|
![]()
|
|
mey,invi,cred ca de vina e ascendentul nostru comun,din ce am retzinut!amindoi avem ascendent in scorpion!ca esti alunecos ca un peste,era un compliment,deshi se spune despre raci ca poseda un soi de intuitzie,ar fi culmea sa-tzi spun ca m-ash bucura sa fi nascut in 26 februarie,la fel ca preferatul meu,Bolton,dar iar ma faultezi ca si la subiectul cu fantomele!
minge la fileu???????????????? |
|
|
![]()
|
|
voi fi cat se poate de offtopic: northstar, you're freakin' me out, chiar pe 26 februarie sunt. :o God dammit.
|
|
|
![]()
|
|
i am a little witch...craft,la fel ca toate racoaicele!ca sa fiu in topic ,deci ,ne cuceritzi,cu vraji!
mai ales cu vraja marii!!!!!!!!!!!!!! ;) 1 |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da, descrierea mi se potriveshte in proportie de 99% si tocmai am inteles de ce barbatzii o iau la goana din fatza varsatoarelor...si de ce acestea (MAJORITATEA) raman singure :hohote:
PS: Cred ca North ar face echipa foarte buna cu Blondina la Horoscop ;) Plus ca ea are o doza f.f. mare de inttuitzie...vino sa te pup mama Omida! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:01 PM |
|