![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
O rugaminte la Blondina, ca North m-a lamurit cat de cat.
Ce e cu mine soro, daca am ascendent in sagetator si ca zodie, tot sageata sunt? :o Stiu, pur sange, dar...??? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
hai mah, ca scorpiile nu-s CHIAR ASA obsedate de sex...oare :evil:
cu o singura chestie a dat-o total in bara- bijuteria de 24k si 10g ma lasa total rece...in rest nu mai comentez nimic ??? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
asa este, eu stiu din experiente proprii, femeile scorpion nu sunt DELOC obsedate de secs, e o afirmatie total gresita :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
zau asa, suntem pasionate de tricotat si goblenuri... :rusinosul:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nu e nici o rusine sa admiti asta, in fond si la urma urmei toti barbatii cauta femei "mother figure" :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
m-ai nimerit, eu sunt, mama bisoux :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu sunt mereu punctuala. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
da,deci eu ma recunosc aproape total in gemeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si partial in fecioara-unde am ascendentul... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
diez_don't ask |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna,
as dorii, daca se poate, sa imi spuneti, voi femeile - daca aveti curajul!- cum seduci o femeie SCORPION ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce apreciaza ea la un barbat ?... Vreau sa o aud de la voi, cei din zodia in cauza.. 10x ... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Daca avem curajul?.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pe google, la horocop, gasesti tot felul de informatii despre cum sa seduci orice zodie...nu stiu cat functioneaza, dar oamenii sunt diferiti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:03 PM |
|