IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum cuceresti o femeie din zodia...?, Arta seductiei.
chintesenta_raul...
post May 9 2008, 08:03 AM
Post #51

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

nah, hai ca imi rup eu din timp si raspund (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nush cum e la celelalte scorpii, dar la mine nu tin deloc cliseele clasice cu flori, bomboane, dulcegarii, declaratii sub clar de luna si suspinat la stele. ma tenteaza mai degraba un tip usor indiferent, sa imi toace nervii si sa nu mai stiu ce sa ii mai fac sa pun mana pe el, de fapt am observat ca ar trebui in primul rand sa imi placa mie cat de cat de el ca sa pun botul la vrajeli (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
apoi ar mai trebui sa fie dragut, smart enough sa stie sa ma puna pe jar, un pic rautacios si cinic (dar nu cu mine), cu un simt al umorului super dezvoltat, sa nu fie exagerat de sensibil ca mi se apleaca, sa nu ma sufoce dar nici sa faca pe gigi duru cu pretentii de macho, sa nu fie metrosexual, sa nu foloseasca formule de alint gen "pisi, iubi, mami", sa fie inventiv la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) si sa poata sa ma faca sa ma simt confortabil in prezenta lui, sa nu ma inhibe.
si cel mai important lucru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa nu imi faca toate voile si sa nu se streseze sa imi faca pe plac ca atunci devine carpa de sters pe jos. cam atat la o prima strigare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post May 9 2008, 05:17 PM
Post #52

Musafir

Eu eu eu scorpion. Mie imi tre sa ma faca sa rad in primul rand. Apoi tre sa stie sa ma imblanzeasca, si aici iti trebuie.... fler... Trebuie sa retina ziua de nastere, ziua cand ne-am cunoscut, cu ce eram imbracata, etc etc.... In general am vazut ca aia care nu ma lasa sa fac cum vreau eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si alta descoperire: mai toate persoanele de gen masculin care mi-au placut au fost putin luati (in sensul de ciudati, stiti, ca in cantec... toti suntem putini luati). Normal este boring.

+Quote Post
helene25
post May 12 2008, 11:43 AM
Post #53

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,859

IN PRIMUL RAND TREBUIE SA FIE UN TIMP FOARTE SIGUR DE SINE,SA STIE SA MA DOMINE,PT CA ALTFEL DEVINE CARPA DE STERS PE JOS SI IN SCURT TIMP DOAR O AMINTIRE,SA FIE DESCURCARET...SA FIE PUTIN INACCESIBIL PT K ALTFEL RELATIA DEVINE MONOTONA....SI NU IN ULTIMUL RAND SA FIE SINCER,ORICAT DE DUR AR FI ADEVARUL ,POT SA INTELEG ORICE ATATA TIMPC AT NU SUNT MINTITA

+Quote Post
lxn
post May 12 2008, 04:56 PM
Post #54

Musafir

Helene, bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Pentru a fi textul usor de citit pentru toata lumea, te rugam sa nu folosesti CapsLock-ul, deci fara litere de tipar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Pastelata
post May 17 2008, 07:11 PM
Post #55

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

La rac e cam aiurea. Adica stiu ca genul asta de caracteristici sunt prin toate zodiacele pentru zodia rac, dar faza cu gatitul e aiurea rau. Toate racele pe care le stiu sunt pe langa la capitolul asta, me included(dar ma straduiesc,totusi).

+Quote Post
dr_wise
post May 26 2008, 02:33 PM
Post #56

Musafir

Ei da?! Cine te-a mintit? Eu sunt rac sadea si-mi place sa gatesc! Problema e ca ma si tenteaza ceea ce produc in bucatarie si asta nu-i bine...

+Quote Post
Pastelata
post May 26 2008, 09:27 PM
Post #57

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Nu m-a mintit nimeni:D Am observat singura...Ah, da...racii sunt predispusi spre obezitate.

+Quote Post
Cindy
post May 26 2008, 09:38 PM
Post #58

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Pastelata @ May 26 2008, 10:27 PM) *
Nu m-a mintit nimeni:D Am observat singura...Ah, da...racii sunt predispusi spre obezitate.

Hai ma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca eu sunt slabuta si mananc cat pentru inca 3 persoane!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar intr-adevar asa se spune (mai ales din a doua perioada a vietii), pt ca sunt sedentari, destul de pasivi, se complac in treburile casnice si familie si de asemeni gurmanzi. Dintotdeauna m-au enervat descrierile facute racilor!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) In functie de decade, ascendent si planete, nu ii poti include pe toti in aceeasi categorie si aceeasi oala!!
Eu ma consider mult mai activa decat o persoana dintr-o zodie de foc, sa zicem.. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Ma revolt impotriva pseudoastrologilor!!

This post has been edited by sweet_girl: May 26 2008, 09:39 PM

+Quote Post
scumpic
post May 27 2008, 12:56 PM
Post #59

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

A, Dr Wise esti rac! Nu m-as fi gindit.SI eu sint. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Sint de acord cu tine Sweet, nu poti sa zici ca toti sint la fel, depinde de multe alte lucruri ce si cum este fiecare.

+Quote Post
pescarush
post May 27 2008, 01:27 PM
Post #60

Musafir

Hai mai, terminati cu categorisirile astea. Si sora-mea e rac si e slabuta tare. Si e trecuta de 35 de ani. Iar de gatit, gateste chiar bine. Parca in alte zodii nu sunt oameni mai plini. Sau antitalent in bucatarie.
Mie imi plac racoaicele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:05 PM