![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Pai nu am zic ca racii sunt obezi, muchachas:)) Cea mai slaba fiinta pe care o cunosc, si care intamplator e verisoara-mea, e rac si e super skinny. Doar ca sunt PREDISPUSI adica...ce a zis sweet. Sunt mai molai, asa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ba nu sint molai, e multa patima in ei, dar la interior, stiu foarte bine sa se controleze la exterior sa nu se vada asta decit atunci cind vor ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Si eu stiu raci care gatesc foarte bine, nu e vorba de mine bineinteles, dar si eu pe ce am pus mina mi-a iesit, nu am rabdare intotdeauna, asta e, sint pe toane.
Multumim Pesca. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred ca uitam ca zodia nu face omu', ci invers! In plus, ne indepartam de la subiectul topicului care e sa spunem Cum se cuceresc femeile din zodia... nu cum sunt femeile din zodia...
Referindu-ma strict la ultimele zece postari, pot spune cu siguranta ca niciun barbat n-o sa cucereasca o doamna/domnisoara nascuta in zodia rac spunandu-i ca-i molaie, cu tendinte de obezitate sau antitalent la cratita. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pastela, mai e o zodie, dar nu e trecuta aici: a alora care se trezesc vorbind si prin ceea ce spun ii jignesc pe cei luati drept "subiect".
Si asta incalca regulamentul, deci atentie marita. Urmatoarea data nu mai scriu cu rosu. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
OK, scuze. Nu mi-am dat seama ca jignesc pe cineva:-s
Si eu sunt rac si stiu despre ce vorbiti. Ah, si apropo. Nici eu nu sunt pro celor care se complac in niste asa zise caracteristici, doar fiindca asa scrie in zodiac. Doar ca remarcasem faptul ca peste tot scrie ca femeile din zodia rac sunt super-extra-mega gospodine si eu observasem, prin exemplul propriu si al oamenilor ce ma-nconjoara, ca la faza asta cu gatitul lucrurile stau chiar pe dos. Nu stiu ce m-a apucat sa va spun voua asta, dar totusi... nu am facut pe nimeni de-aici incapabila sa gateasca, sau mai rau, nu am facut pe nimeni obeza, doamne-fereste. Ziceam si eu, ca stiu zodiacul pe din-afara... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 04:44 AM |
|