![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Abia vad tastele de somn, iar m-am culcat la 2 noaptea. Eh, macar e vineri....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da, e vineri (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
Neata la toata lumea! In seara asta vreau sa fac sarmale. Nu voi pune orez in ele si nici sunculita ca sa pot manca si eu. Ma gandesc sa adaug in ele vreo doi pumni de ciperci (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca n-o sa iasa chiar rele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Azi sper sa am o zi buna, ca nu m-am trezit bine de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Am citit oleaca mai devreme pe aici , da a venit ceva de treaba si mi-am uitat toate ideile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pink, lasa ca trece. Mie mi-a zis un medic la urgente ca am gastrita fara sa maatinga macar. Io nu am gastrita. Sa fie clar! Eu si cu lipomii mei avem de treaba azi, dar maine e sambata si se sta acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O vineri placuta eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salut. Desi am dormit destul, ma simt obosita. Foaaaarte strange.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gagici!! Cine are idee ce se poate face la o petrecere a burlacitelor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Misto de barbati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va trebuie un muschiulos in tanga, muzica, bautura si ...atat. Sau puteti face o rezervare la un salon cosmetic unde sa incercati diferite oje, creme... Un masaj relaxant si apoi la discoteca cu voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau mergeti la karaoke. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asta cu karaoke suna cel mai misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Daaa, da trebuie si ceva mai deosebit. o farsa ceva! Nu stiu! trebuie!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Un stripper care sa apara dintr-un tort?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un stripper cu un tort pe el? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:14 AM |
|