![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu stiu. Iar m-am enervat cu mandra care-mi datora bani. M-a luat cu faze de prost gust cum ca de ce nu-i cer iubitului meu in loc s-o presez pe ea si ca stie ea ca ma agit din cauza ca nu am cum sa sun international daca telefonul e inchis. A fost chiar nesimtita! A doua oara nu mai vede nimic.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce penibil!
Ar trebui sa-i spui ca nu e treaba ei sa-ti faca tie calculele banesti si sa faca bine sa-ti dea banii TAI. (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pfff, Pink, eu as face-o ca pe dracu si si-ar taia orice relatie cu mine pe viitor. Sa o fardeze ma-sa data viitoare!. Nesimtita! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Eu ma duc in pat. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
I-am spus ca-i vreau pana vinerea viitoare cel tarziu. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Eu cred ca se astepta ca, fiind prietena oarecum, sa nu-i mai cer banii. Si eu ma duc in pat sa citesc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Frate, frate, da` brinza e pe bani. E o maaare nesimtita!
|
|
|
![]()
|
|
Fides, am pus snapshot la filme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca-s defecta, mi-e iar foame! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Si ziua mea la munca a fost de rahat, dar a trecut acum. Am ajuns acasa, am deschis lapul, l-am dat deoparte, am papat o punga cu pufuleti si una cu seminte, am baut 2 beri, am papat paste, am facut baie si acum caut un film la tv si ma bag la somnic. Maine ma duc la Torino, e targul locurilor de munca pentru romani. Poate poate se lipeste ceva... Noapte buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Noapte buna fetelor ce merg la culcare. Eu mai citesc pana se fierbe apa pentru ceai.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu trebuie sa-mi fac unghiile si n-am nici un chef! (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
Si mine ma trezesc devreme sa ma duc la cununia civila. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Se pare ca numai eu am avuto zi ...s a zicem acceptabila.
Si-am un chef de munca ...ceva de speriat! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:49 AM |
|