![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ca ai specificat aproape. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Oricum eu nu prea fac cumparaturi, asa ca slabe sanse de agatat la supermarket.
Of, peste cateva ore trebuie sa ma trezesc. Noapte buna. (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) This post has been edited by bookaholic: Oct 10 2009, 02:01 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Am reusit sa am o noapte destul de odihnitoare. Aseara am iesit la terasa cu o prietena si dupa o vreme ne pomenim ca ne aduce chelnerita inca un rand din ce aveam pe masa, fara sa cerem. Ne filasera unii de la masa vecina. Am inceput amandoua sa vociferam pe chelnerita sa le ia de acolo si sa le duca la masa unde i s-au comandat. Poate daca erau draguti nu faceam asa scandal, dar erau niste zdrahoni din aia mari cu cefe de taur (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce faceti fetelor? Eu sunt obosita moarta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , ma duc sa ma aranjez pentru petrecere.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am un chef nebun de iesit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa trebuie sa merg cu mami la cumparatuiri si vad eu mai tarziu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Ce fac doamnele mele? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara. Io am fost toata ziua in priza, chestii trestii prin casa, cumparaturi, prestat haleala, halit si acum ma simt ....... buf! Mai ales ca am beut - Noroc! - si un pahar cu vin alb si rece si sec. Hic! Tucu-v-as!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Sa-ti fie de bine,Fides (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Eu halit una ciorba de fasole cu ciolan,si acum savurez un Jack,o fi rau, o fi bine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si ma uit la film ,pe pro tv,imi place (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si mouse-ul meu face pe nebunu,da`il linistesc eu! This post has been edited by tiana: Oct 10 2009, 08:13 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara! Eu am fost la cumparaturi cu mami, am vorbit cu al meu domn si cam atat. A, am gatit niste cotlete si am papat 2 ciorchini de struguri.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Naeata! Eu am facut ochi de-abia de vreo jumatate de ora. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) N-am baut inca cafeaua.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor! M-am intors si eu de la ai mei, unde m-am simtit foarta bine, m-a rasfatat mama. Si i-am zis de ideea de a incerca sa imi gasesc de lucru la Bucuresti si spre surprinderea mea m-a sustinut. Chiar isi doreste sa scape de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 07:10 PM |
|