![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi am o gramada de treaba si m-am trezit cam fara chef de viata. Sper sa-mi revina pe parcurs. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Is racita varza. Azi noapte am dormit cu 2 paturi si un pled pe mine ca sa-mi fie bine. SI cu sosete in picioare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
o zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! Ce mai fac gagicile?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara. Eu ma trezesc maine dimineata, asa ca incerc sa ma culc mai devreme (desi nu cred ca reusesc (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ).
Toata ziua ma uitai pe cartile de licenta, mai citii, si asa trecu ziulica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cu Tiana, Pink ce-o fi? This post has been edited by bookaholic: Oct 21 2009, 10:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Au disparut amindoua, desi intrau seara mai mult. Sper sa fie ok...
Eu am prestat toata ziua, am plecat pe la 6 de la munci, am facut niste cumparaturi ultra-rapide, m-am dus acasa, m-am alimentat si am cazut bolovan de oboseala. M-am trezit la 10 fara un sfert si mi-am carat trupul sublim inapoi la munci... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Toata ziua buna ziua tu esti la munci. Du-te acasa, femeie, culca-te! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Missed you too (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Acuma vad ce pisoi rusinos ti-ai tras. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte simpatic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Esti ok? Cu sanatatea cum mai stai?
|
|
|
![]()
|
|
Pai nu auzisi ca dormii pina la 10 aproape? Acu mi-s fresh ca o fata mare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hehe, ti se pare rusinos pisoiul meu ? Nee, uita-te cum ii sclipesc ochii, e gata sa sara dupa prada (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
Eu sunt binisor, multumesc lui Dumnezeu , merci de intrebare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Analizele inca nu le-am refacut, mi-e si teama sincera sa fiu ... Oricum, starea de oboseala, de epuizare inca e prezenta desi nu mai e atat de pronuntata, iar slabirea e ca si....inexistenta, desi merg la sala de 5 ori pe saptamana si tin si Monti faza 2, sa zicem... Tu esti mai bine, nu-i asa ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:06 AM |
|