![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Foarte draguta expresia, nu cred ca mi-esti chiar asa. Ce-ai dormit, trei ore? (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
Ies si eu, ma duc sa sed in pat, poate adorm. Noapte buna! This post has been edited by bookaholic: Oct 21 2009, 11:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ar fi bine sa le faci, sa nu fie cazul de schimbat doza. Mai ales daca nu slabesti. S-ar putea sa nu fie de-ajuns si sa aibe miss tiro nevoie de ajutor.
Aaaaaa, eu sint bine, nici nu se compara, am revenit la viata, ma tin numai de prostii, rid tot timpul, parca am capiat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am iar glezne de gazela (trebuia sa ma laud, nu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) cearcanele s-au redus, desi ochii nu s-au dezumflat de tot. But who cares? Simt ca traiesc, nu ca sint un robot incrincenat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa imi refac si eu analizele, merg la control in noiembrie si ma duc cu ele in dinti. Trebuie doar sa scap de umflaturile de pe fata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bravo, ma bucur sincer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Si tu iei zilnic pastile, sa te mentii pe linia de plutire ? Chestia asta mi se pare super enervanta, am un stres in plus in fiecare dimineata, uit mereu de ea....am luat pastila ? n-am luat pastila... ba am luat-o ! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-a fost si mie foarte greu la inceput, imi puneam ceasul sa sune sa nu uit de ele, imi trimeteam emailuri de pe o zi pe alta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Zilnic le iau, acum dimineata si seara. Mi-am pus in bucatarie un "afisier" din ala pe care se scrie cu carioca lavabila si am scris mare pe el: "PASTILELELEEEE!" Si iaca asa, nu mai uit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da` asa ma simt... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, nu si rusionoasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Wow, de mult nu m-am mai trezit prima. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 'Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu racita in continuare. M-am dopat aseara cu o aspirina, un paracetamol si un nurofen. Nu s-a intamplat nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum la munci...
o zi bunaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu iar am dormit prost. M-am trezit pe la 5 si pana la 8 m-am perpelit in pat. Am fost si la dentist si imi miroase gura a medicamente :& Mi-e somn, mi-e greata si sunt foarte prost dispusa azi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Sper ca macar voi sa aveti o zi mai buna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua ,doamnelor!
Eu sant cu ceasca uriasa de cafea in fata . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:08 AM |
|