![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce-as mai fi venit si eu cu tine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Szi,vin si eu!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cred ca ma duc si eu cu mama maine prin centru sa ne holbam la tarabe (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) . Si poate si pe la concert, sa vedem... Daca vrei sa vii sa zici, Diana! Si tu, Tiana, daca vii in Craiova! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Poate asa va vedeti si voi toate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am mancat ca o vitica flamanda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 farfurii de varza cu afumatura si cu ardei iute. Probabil o sa ma doara stomacul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc acum sa fac o baie si dupa, ma bag la un film, sau o sa ma joc oleaca cu bombermania (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Foarte tare jocul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai v-am tucat, am intins-o (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Cindy!Pe unde ai umblat?
Book,altadata vin. Albi, sa-ti fie de bine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
M-am intors. M-am luat la harta cu unii pe locuri, ca eu am ajuns devreme si am ocupat locuri pentru 6 persoane. In urma razboiului am pierdut doua. Si cand vorbea Bobby pe scena, noi ne ratoiam la unii in legatura cu locurile.
Filmul mi-a placut. Mult. M-a surprins in mod placut. Ma asteptam la ceva superficial si vulgar, dar a fost foarte real si foarte profund. A surprins perfect realitatea vietii noastre. Il aplaud pe Bobby pentru regie si scenariu si pe Monica pentru modul in care a jucat. In rest, a fost nebunie, a stat lumea in picioare. Am prins si sampanie la final (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum am revenit si pe la 11 ies in bar cu o colega si prietenii ei. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta da, viata, dom`le, nu ca mine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Da las ca se termina! Si dupa aia iesim toate! JUR!!!!
Deja imi crapa capul si mai am o multume de treaba! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Off, Fides, de vreo juma de an te lauzi ca se termina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La tine munca nu se termina niciodata
|
|
|
![]()
|
|
JUR ! Iar daca jur, jur!
Acu` tre` sa ma duc la buda. :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:24 PM |
|