![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu azi am sunat la cineva care are sa-mi dea cam multi bani si bine inteles ca de 2 saptamani se face nevazuta. Nu mai raspunde la telefon, nimic. Si eu stau cu telefonul si internetul neplatit ca ma tot amana. Ca sa nu mai zic ca in weekend am stat in casa ca o proasta ca nu am avut cu ce sa ies in oras. Numai bine si azi am primit iar vesti proaste din 2 directii. La una ma asteptam dar... tot imi vine sa ma spanzur!
This post has been edited by Pink Lemonade: Oct 6 2009, 05:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pink, nasoale fazele astea cu banii...
Teo, relaxeaza-te si ei da-i de munca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am ajuns acasa. Azi munca, sef nebun, dar macar a plecat in deplasare si maine la fel, sala si...depresie.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu acum am ajuns iar la munca nitel.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Am ajuns la calculator,din motive de lene,laptopul a ramas in masina. Teo ,urata faza cu colega ta! Pink,invatatura de minte,nu mai da bani imprumut! Fides,ce mama supararii mai faci la ora aceasta la lucru? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si acum plec...
Treaba, Tiana. Nu-ti mai lasa laptopul in masina. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
E, stiti numai voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mda. Mereu zic si eu asa dar si eu am nevoie uneori si... nu mi-ar placea sa nu primesc ajutor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aoleu, Diana, ti-am promis un face-chart! Imi cer scuze. Il fac si il uploadez. Pus face-chart! |
|
|
![]()
|
|
Pink,am vazut!
Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Am dormit prost, am visat numai tampenii, asa ca nu prea m-am odihnit. Dar imi injectez o cafea si sper sa ma mobilizez. Macar 25% (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:19 AM |
|